del 2 - gokarting

Annie's perspektiv;

 

Jeg våknet av mobilen som vibrerte og den gamle stygge meldingstonen min kom. Jeg strakk en trøtt og irritert hånd etter den og åpnet et øye. Den var fra Mary.

"Så du og Niall fikk god kontakt i går? til og med et kyss? OG han fulgte deg hjem? noe på gang eller? ;)"

Jeg måtte le litt da. Jeg synes jo Niall var så søt med en gang jeg så han. Men noe på gang? etter kun noen timer? Nei. Vi ble kanskje venner, da. Men ikke noe mer. Jeg drasset meg opp av sengen og inn på badet. Unngikk speilet alt jeg kunne. Ikke tale om at jeg skulle se meg selv etter jeg hadde stått opp. Det var regel nr 1. Jeg gikk rett inn i dusjen, og fikk stelt meg ferdig til klokken var 12. Det var nesten ny rekord til å være i en helg. Og det var Lørdag. Den beste dagen i uken. Jeg hadde ikke tatt med meg noen lekser heller denne helgen. Noe jeg vanligvis alltid gjør. Ved frokosten ringte det på døren. 

 

"Heeh, hei. Du svarte ikke på meldingen, lurte på om du ville finne på noe i dag?" Det var Niall. Hadde han sendt meg en melding mens jeg var på badet? Jeg tok straks opp mobilen og sjekket.

"Oi, jeg var på badet. Jada, bare kom inn, du."

Han kom inn og vi satte oss i stuen. "Skal vi ringe noen andre?" spurte jeg, selv om det hadde vært gøyest å vært alene. "Eh, jada. Det kan vi godt." 

Jeg tok opp mobilen og sendte melding til både Mary og Catie. Niall sendte melding til Zayn, Harry, Louis og Liam. Egentlig ganske klein situasjon vi var opp i. Vi kjente jo ikke hverandre, jeg visste ingenting om han, og han visste ingenting om meg. Eller Mary hadde jo fortalt litt om hvem de var da. Hun hadde blandt annet sagt at de spilte i band og hadde en del fans. Ikke så mange, men mer enn det jeg ville hatt for å si det sånn. 

"Hører du spiller i band?" Spurte jeg for å få i gang samtalen. "Ja, det gjør jeg" sa han og smilte stort. Tydelig glad for at jeg visste noe om han. 

"Har dere mange sanger og sånn da?" 

"Vell, vi har jo ikke holdt på så lenge, men vi har en del, ja" Sa han fornøyd. 

"Så kult! Kan jeg høre en?" 

"Det kan du vell, men du får vente til jeg møter de andre. Vi har en del soloer osv, skjønner du. Blir bedre hvis du hører hvordan de faktisk er" sa han mens han tok opp mobilen for å sjekke meldingen han nettopp fikk.

"Kan vi møte guttene hjemme hos Harry?" Spurte han etter en liten stund.

"Det kan vi sikkert, sender melding til Catie og Mary."

 

Vi begynte å gå, siden det var et lite stykke fra meg til Harry. Jeg hadde jo aldri vært der før, så det var bra Niall var med meg. 

Vi var dem første som kom. Harry holdt på å lage litt mat. Flaks for meg siden jeg ikke hadde fått rukket å spise ferdig frokosten min. Matvraket som jeg var. Niall gikk rett på pc'en og tok på musikk. Harry hadde et ganske stort hus til å bo alene. To etasjer, og ganske fin innredning. 

"Hva skjer egentlig mellom dere to? Møttest ikke dere liksom i går for første gang?" Spurte Harry halvveis forvirret. Før Niall rakk å svare, svarte jeg.

"Vi er bare venner, fant bare ut i går at vi er ganske like." Niall nikket enig. 

"Vell, da så" sa Harry samtidig som han snudde seg til grytene igjen. 

Jeg dumpet ned på en kjøkkenstol akkurat i det det ringte på. "Gidder du åpne, Niall?" spurte Harry uten å snu seg.

Niall gikk ned, og åpnet. 

"Yo nialler!" kunne jeg høre fra Mary. Egentlig var jeg lettet over at de var dem som kom. Hadde vært litt pinlig å vært her med mange gutter jeg nesten ikke kjente.

Catie satte seg ved siden av meg mens Mary gikk bort til Harry. "Taco?" sa hun mens hun ga han en klem. Harry nikket stolt. "Perfekt, har ikke spist noe i dag" sa hun, mens hun tok over kjøttdeigen. 

Harry gikk bort til pc'en og skiftet sang. "Den sangen der har vi hørt så sykt mange ganger før, Niall" sa han unnskuldene bort på Niall som så veldig fornærmet ut. Han satte seg ved siden av meg som et lite barn som ville ha mat. Hhahaha, det var skummelt hvor like vi var når jeg tenkte over det. 

Vi kunne høre skritt som kom fra trappen. Louis, Liam og Zayn kom opp og satte seg ned ved bordet. Det virket som om ingen andre enn meg synes det var unaturlig at de ikke ringte på. Harry og mary satte maten på bordet. "Hiv innpå" sa Harry mens han satte seg ned på en stol ved siden av Louis og Mary. "Hva skal vi egentlig gjøre etterpå?" sa Catie som hadde sittet stille med mobilen sin i flere minutter nå. 

"Vell, jeg tenkte vi kunne teste ut gokart banen som ligger nede i byen?" sa Harry etter å ha slukt i seg en lefse med taco.

Både jeg, Mary og Catie hoppet opp av stolene i ren glede. Vi så på hverandre før vi begynte å skrike igjen. "Herregud, tenk så gøy det blir da!" Sa Catie og ga en stor klem til Harry. Jeg og Mary gjorde det samme. Vi klarte etterhvert og roe oss litt ned og sette oss ned igjen for å spise. "Kan jeg være på lag med deg, An?" spurte Niall litt småflau. "Klart du kan!" sa jeg, like glad som da jeg fikk nyheten at vi skulle kjøre gokart. Han smilte, mens Liam ga han et blikk jeg ikke klarte å lese. Vi spiste maten i full fart og hjalp til med å vaske opp, før vi fikk Harry og Louis til å kjøre hver sin bil slik at alle kom seg ned samtidig. Jeg dumpet inn i en av bilene, usikker på hvem sin det egentlig var. Catie og Mary satte seg bak sammen med meg. Det viste seg å være Harry sin bil. Zayn satt seg fremme, og vi begynte å kjøre ned mot byen. 

"Får vi sånne gøye drakter?" spurte jeg nok så hyper.

"haha, ja. Det vil jeg tro." Sa Harry med et smil om munnen. 

 

Da vi kom frem gikk vi inn i et stort rom med mange skap og med gjennomsiktige skapdører. Inni var det mange røde dresser i forskjellige størrelser. Jeg fant min størrelse å tok den på. 

"hahah, nå var vi fine!" sa Mary og tok bilder av alle, en og en.

"Kan dere samle dere litt? Sånn at jeg får et bildet av alle sammen i lag!" Hun dirigerte oss hvor vi skulle stå, og hun fikk noen bilder hun ble fornøyd med. 

 

Niall, Harry, Louis og Zayn skulle kjøre først. De tok på seg hjelmene og stilte seg ved startstreken. "Kom igjen nå, Niall! Du klarer dette" Ropte jeg fra sidelinjen. Mary, Catie og Liam ropte også til de andre. "Klar, ferdig, kjør!" Ropte en av mennene som jobbet her. Mens jeg fikk tak i en hjelm å sto klar til å sette meg ned i gokart bilen, kunne jeg se hvem som ledet. Det var Zayn. Så kom Niall etter. Jeg hadde egentlig ikke noe i mot det. Så lenge vi ikke tapte. Niall var ferdig rundt banen to ganger, og jeg skulle sette meg ned i bilen. Jeg kjente et stikk av nervøsitet rett før jeg begynte å kjøre, men det gikk fort over. Catie kom bak meg i full fart. Jeg tråkket inn gasspedalen alt jeg kunne, og presset henne inn i et lite hjørne. Hun var ikke av typen til å gi seg så lett så hun ga igjen med samme mynt. Mary var allerede et stykke foran. Liam var et stykke bak, og jeg og Catie var noe lunde likt. Jeg gasset litt ekstra på og klarte å ta henne igjen rett før mållinjen. 

 

"Drit bra kjørt!" kom det fra Niall som sprang bort til meg å ga meg en klem. Vi gikk bort til der premiene skulle deles ut. "Det laget som kom på første plass med tiden 1.31 eeeeer.. Zayn og Mary!" Mary smilte stoort fra øre til øre og ga Zayn en stor bamseklem. "Andreplassen går til? Annie og Niall! med tiden 1. 36!" Jeg hoppet nesten på Niall av glede. "Han la begge hendene sine bak på ryggen min og moste meg inn til en skikkelig 'Horan hug'. "Og på tredjeplass har vi noen med tiden? 1, 38! og det er ingen andre enn Louis og Catie!" Louis ga Catie en stor klem, mens hun sa "neste gang knuser vi dere." "Og sist, men ikke minst; Harry og Liam med tiden 1.44" De gav hverandre et klapps på ryggen og sa "flott innsats" til hverandre. 

 

**

 

Vi stakk hjem en tur til Louis. Han og de som satt i hans bil hadde vært innom butikken og kjøpt litt øl og vin + litt mat. Niall fikset musikken og vi forbredet oss på en liten hjemmefest. Begynnelsen på hjemmefester er alltid kleine. Folk tok seg litt drikke og pratet. Jeg satt mellom Mary og Niall. Niall hadde faktisk begynt å bli litt klengete. Ikke at det gjorde noe. Vi pratet om alt mellom himmel og jord. Mary dultet litt i skulderen min av og til, som et hint i at jeg skulle ta med meg Niall på dansegulvet. Jeg hadde nektet og sett tilbake på hun med himlende øyne flere ganger.

 

Etter jeg hadde fått i meg to glass med øl og et med vin tok jeg og Catie over musikken. Vi tok på "stand on the ground - Italobrothers" og hoppet rundt som to galninger. Verre enn de gangene da vi danset uten å ha drukket. Nå tok det liksom helt av. Jeg kunne se i øyekroken at Niall så på oss. Jeg sprang mot han og dro han med meg bort dit vi danset. Han hadde fått i seg litt drikke, han også. Det skulle ikke mye til før han også begynte å hoppe rundt. Mary kom også etterhvert og danset mest med Catie. Jeg viste det kun var for å få meg til å danse med Niall, men jeg ble alikevell en smule pist.

 

Bare for å gni det inn i trynet på Mary dro jeg Niall med meg ned på gulvet. Han krøp over meg med armene på hver sin side av hodet mitt. Jeg snurret bena mine rundt midjen hans og kikket opp i øynene hans. Han kikket tilbake før han begynte å småblåse meg i nakken. Han bøyde seg nærmere nakken min, og tilslutt var det ikke blåsing han holdt på med. Det var garantert et ganske stort sugemerke der allerede. Jeg klarte ikke tenke på noe. Bare lo. Lo så mye at jeg fikk vondt i magen. Jeg fjernet Niall bort fra nakken min og plasserte leppene mine på hans. Han så ikke ut til å bry seg, for han kysset tilbake. Jeg åpnet øynene i noen sekunder og kunne se at Mary og Catie sto og måpet. Men nå sto Harry ved siden av Mary og Lou ved siden av Catie. Guttene så ikke ut til å bry seg stort. Jeg hørte dem rope "Hahahah, sånn skal det gjøres, Niall!" Men det virket ikke som Niall fikk det med seg. Han var for opptatt. Jeg lukket øynene igjen, og la den ene armen rundt nakken hans. Den andre rotet rundt i håret hans. 

 

Han reiste seg opp med meg i armene og la meg på sofaen. Han smilte til meg mens han la seg over meg. Jeg fant frem til leppene hans igjen, denne gangen med begge armene rundt nakken på han.

 

 

4 kommentarer

The Writer <3

14.09.2012 kl.18:55

hahaha, meeeeer! <3

Thea

14.09.2012 kl.19:10

Meeeeeeeeeeeeeeer !!!!!!! :)

ida<31d

14.09.2012 kl.19:43

du er så syykt kreativ! Meeeer<333

trine

15.09.2012 kl.01:35

meeeeeeer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits