Del 3 - dagen derpå + TRAILER!

 Hei! Har laget ferdig en trailer av fanficen i dag! Nå får dere et lite innblikk i hva som skjer fremover, og ja.. Håper dere liker den! :)

 

 


 

Annie's perspektiv:

Jeg åpnet så vidt øynene. Jeg lå i armene til Niall som fortsatt lå å sov. Wooow, hva skjer?! tenkte jeg og kom meg på bena i all hast. Jeg fant ut at jeg fortsatt var i huset til Louis. Mary lå død på gulvet. Catie lå i armene på Louis. Lurer på hva som skjedde med dem i går kveld? Jeg kom meg inn på badet og gikk inn i dusjen. Jeg hadde sovnet i det jeg gikk med i går, med sminke og alt. Det vil si at ansiktet mitt så ut som om det nettopp hadde vært nede å hilst på noen troll, for å så komme brått tilbake til verden. Jeg fikk vasket av meg, og tatt på seg de skitne klærne som hun hadde gått med i hele går.

 

"Mary? våkne." Jeg prøvde å vekke hun først. Uten å vekke noen andre. Det ville være så pinlig om Niall f. eks våknet nå. 

"Hva er det?" spurte en trøtt Mary uten å åpne noen øyner.

"Eh, jeg må hjem. Kan ikke akkurat gå i dette her. Pluss jeg kjenner at magen min ikke er helt god." Sa jeg så lavt jeg kunne. Det virket som hun våknet til live igjen nå. Hun reiste seg fort opp å så på resten av folkene. 

"Sov du i armene på Niall?" Spurte hun halvveis forvirret.

"Jeg gjorde visst det." Sa jeg ganske flau.  Jeg gikk videre til å vekke Catie. Jeg valgte å vekke Louis også. Like greit. Tross alt han som bor her. 

"Catie, våkne!" sa jeg nok så lavt i frykt for at Niall eller noen andre skulle våkne. Både Louis og Catie slo opp øynene. Catie så nok så forskrekket ut. Hun kom seg opp i en fei. Louis der i mot så ganske fornøyd ut. 

"Hva, hvor, hvem?" Spurte Catie å så seg rundt.

"Forklarer senere, må hjem." Sa jeg mens jeg gløttet bort på Niall. Han sov fortsatt. Takk gud. Louis hadde også kommet seg på beina nå. Han var på vei til å vekke Niall.

"NEI, IKKE!" ropte jeg uten å tenke meg om. Han så rart på meg. Niall åpnet det ene øyet. Årh, dumme meg. Hvorfor måtte jeg?

"An? Hvor skal du?" spurte han med en trøtt stemme. Jeg visste ikke riktig hva jeg skulle si. Jeg ble bare stående og kikke ned i bakken. Han reiste seg opp og gne seg i øynene. Plutselig kjente jeg at jeg måtte kaste opp. Jeg sprang til doen, hvor Mary var. 

"MARY, ÅPNE!" Skrek jeg av full hals. Hun fikk nok temmelig sjokk og vred opp låsen fortere enn noen gang. Jeg sprang bort til doskålen. Mary kom bort til meg og løftet opp håret mitt, samtidig som hun strøk meg på ryggen. 

"Går det bra med deg, vennen?" Spurte hun da jeg var 'ferdig'. Jeg reiste meg opp og ga henne en klem.

"Takk, M" Vi gikk inn til de andre som så på oss med et bekymret blikk. 

"Går det bra med deg, An?" Spurte Niall og kikket opp fra mobilen sin. 

"Jeg overlever" Sa jeg og smilte sjenert ned i bakken. Denne greien med Niall begynte å bli litt vannskelig. Med tanke på det som skjedde i går vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre. Harry hadde også våknet nå. Han hadde tydeligvis fått med seg det som skjedde for han gløttet opp på meg med bekymrede øyner. 

"Jeg kjører dere jentene hjem." Sa Louis og fant frem nøkklene til bilen. 

"Ha det da, Annie" Sa Niall med en litt spørrende stemme som om han i det minste forventet en klem. Jeg orket ikke det. Jeg ble full i går. Derfor skjedde det som skjedde. 

"Ha det." Sa jeg og gikk ut døren. Mary og Catie kom like bak. 

 

Ingen sa noe som helst i bilen. Jeg kikket ut av vinduet, Catie så rett frem, og Mary som satt fremme var innpå mobilen sin. 

"Rekner med ingen av dere er i form til å finne på neo senere i dag?" spurte Louis da han var kommet frem til huset mitt.

"Tviler, men du kan sikkert sende melding senere i dag uansett." Sa jeg og gikk ut av bilen. Jeg hadde ingen idè om hva Catie og Mary svarte, men jeg måtte uansett ordne opp med Niall. Han oppførte seg som vi var sammen. Men det funker ikke. Vi har knapt kjent hverandre i 2 dager. 

 

Jeg kom inn og fikk skiftet klær. Jeg slengte på meg daffebuksa og daffegenseren min og fant frem smågodt jeg egentlig skulle hatt i går. Jeg fant også frem en bøtte i tilfelle jeg skulle bli dårlig igjen. Jeg tullet meg opp i sofaen med et pledd og skrudde på TVen. Jeg endte opp med å sovne i flere timer. 

 

**

Niall's perspektiv:

 

Jeg hadde vært hos Lou i hele dag. Annie og resten av jentene gikk nesten med en gang jeg hadde våknet. Jeg visste egentlig ikke helt hva som skjedde mellom meg og An nå. På en måte kunne jeg godt blitt sammen med hun, men kanskje ikke etter to dager. Jeg vet jo ikke så mye om henne. Selv om jeg ble ganske såret da hun ikke ga meg en klem når hun gikk har jeg jo forståelse for det. Hun var full i går. Jeg var full i går. Ting som ikke skulle skjedd, skjedde. 

 

Alle guttene var her fortsatt. Noen satt på pc'en, andre sov. Jeg satt med mobilen i hendene samtidig som jeg prøvde å finne ut hva jeg kunne skrive i meldingen til Annie. Jeg følte jeg måtte snakke med henne. Jeg klarte ikke å late som at ingenting hadde skjedd.  

"Hei. Føler ting er litt rart mellom om oss etter i går. Håper vi snart kan snakke sammen face to face? Håper forestenn at du har det bra! xx Nialler"

 Da var den sendt. Liam kom ut fra kjøkkenet og inn i stuen til meg. 

"Hei! går det fint med deg? Du ser litt nedfor ut." sa han med bekymrede øyner. Jeg visste egentlig ikke hva jeg skulle svare til det. Det gikk jo bra med meg. Jeg var bare redd for at Annie ikke ville treffe meg mer. Kanskje hun synes ting tok litt vell av i går (noe det gjorde) og at hun heller ville være med andre venner og gutter hun kjente. 

"Jada, tenker på i går" sa jeg tilslutt.

"Ah. Det så jo ut som du og Annie koste dere?" sa han og blunket.

"Vi var fulle, Liam. Og vi kjenner jo nesten ikke hverandre. Hva om hun ikke vil se meg mer da?"

"Du, alle gjør dumme ting i fylla. Og klart hun vil se deg igjen. Mary har jo snakket om henne før. Hun virker ikke som en person som ville ungått deg bare pga noe sånn."

Han hadde et poeng. Jeg over reagerte sikkert. 

"Du har sikkert rett." 

"Jeg har alltid rett, Niall" lo han og skrudde på TVen. Jeg la meg ned på sofaen med pcen min på fanget. 

En venneforespørsel fra Annie Walker. Jeg godtok den og sjekket profilen hennes. I følge profilen hennes var hun en jente med mye humor. Hun hadde bilder av seg selv der hun tullet seg til, og hun virker kreativ. En jente etter min smak, tenkte jeg for meg selv. 

"Hei! Jeg våknet nettopp.. Derfor jeg ikke har svart på meldingen din. Jeg har det helt fint, ja. Ble mye bedre når jeg fikk sovet litt. Og vi burde absolutt møtes å snakke." Det var Annie! Hun var pålogget på face. Dette var egentlig litt kult. Gøy å chatte med henne.

"Ah, så bra. Når kan vi møtes?"

"Skal på skolen klokken elleve i morgen. Men er der bare til to da. Kanskje vi kan finne på noe etter det? :)"

"Ok! Hvilken linje går du?"

"Jeg går påbygg? Har gått helse og oppvekstfag og barne og ungdom i forfjord og i fjord."

"Ah, når får dere sommerferie?"

"På Fredag. Du kan tro jeg gleder meg! Har bare fem skoledager igjen så skal jeg ta et friår til neste år. Kommer til å bli så deilig!"

"oja, kult! Jeg går ikke på skole, jeg. Jeg og resten av guttene satser fullt på bandet."

"Kult! Jeg fikk aldri høre noen av sangene deres i går. Finnes noen av dem på nettet et sted?"

"Jepp, faktisk. Bare søk på 'I want - one direction' og 'gotta be you - one direction' på youtube.

"One Direction? sykt heftig navn!"

"Heh, takk"

"Dere synger jo bra, jo! Skjønner godt at dere satser stort!"

"Synes du? Tusen takk"

"Ikke noe problem. Må nesten gå, skal rydde å vaske leiligheten. Send meg en melding i ett - to tiden i morgen da!"

*Annie Walker logget ut*

 

Ah, hun virker ganske søt. Jeg lukket lokket på pcen og begynte å følge med på tven sammen med Liam. 

 

Harry, Louis og Zayn hadde også kommet nå. Vi satt og snakket om gårsdagen. Det var visst bare jeg og Louis som hadde tatt av i går. Av oss guttene hvertfall. Harry hadde danset en del med Mary. Men de gikk lei etterhvert og satte seg ned. Harry hadde kost med håret til Mary en stund før Mary forsvant for å finne seg litt mat. 

 

Zayn hadde egentlig ikke gjort noe spesielt. Han hadde danset litt, spist, drukket og bare hatt det gøy egentlig. Liam hadde gjort det samme.

 

Louis der i mot. Hadde flørtet stort med Catie. De hadde danset en god stund, før de ble så slitne at de dumpet ned i en av sofaene. Catie hadde fortalt Louis om hvor kjip skolen var. Han hadde tilslutt ikke orke å høre på det og kysset henne. Det utviklet seg til klining, og hun sovnet på brystet hans en liten stund etterpå. Jeg og Annie husket ikke så mye av egentlig. Vi hadde jo tatt litt av på gulvet av alle plasser? før vi flyttet oss til sofaen. I følge de andre guttene hadde vi "dratt den helt ut" Herregud så pinlig, tenkte jeg for meg selv. Ikke rart hun ikke ga meg en klem før i dag. Hun ble jo dårlig også. Stakkar. 

5 kommentarer

The Writer <3

15.09.2012 kl.16:25

aaaaaaaaæææh, mer - nå med en gang!!

trine

15.09.2012 kl.17:02

kan ikke vente til neste deel!

ida<31d

16.09.2012 kl.12:46

sjrutvmi, meeeer.. elsket traileren!

Thea

16.09.2012 kl.13:35

Meeeeeeeer <3 !!!!!
fin blogg!

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits