Del 4 - Mc Donalds

 Beklager for sen oppdatering. Og beklager at jeg ikke gidder å rette innlegget før i morgen etter skolen. De neste to ukene kommer jeg nesten ikke til å ha fritid. Har så utrolig mye skolegreier for tiden. Skal prøve å oppdatere inn i mellom. Men nå trenger jeg søvn. Igjen; Jeg er veldig lei meg!! *sadface*


 

 Annie's perspektiv:

 

Det ringte inn og jeg og de andre elevene i klassen kom oss inn døren til klasserommet. 

"Finn frem bøkene i engelsk" kom det fra læreren vår som tok frem noen papirer fra vesken sin. 

Jeg satte meg ned på plassen min og tok bøkene ut fra min skoleveske. "Kan jeg sitte med deg?" Spurte Emily, en skoleveninne av meg, og satte seg ved siden av meg.

 "Klart det."

Etter en halvtime med tørr og kjedelig engelsk fikk vi lov til å rydde litt i skapene våre, og snakke sammen. I og med at vi var ferdig med alle eksamener, prøver og andre skoleting gjorde vi så og si ingenting på skolen lengre. Det var derfor vi hadde vært så heldige å begynne sent i dag. 

"Hva gjorde dere i går?" spurte jeg Emily og Sarah. Sarah hadde også kommet bort til oss nå. 

"Nesten ingenting, slappet av hjemme?du da?" Spurte Sarah.

"Jeg slappet av, og ryddet og vasket leiligheten? Snakket forestenn med en gutt jeg ble kjent med i helgen i går. Jeg skal møte han etter skolen i dag." Sa jeg med en uskyldig stemme.

"Uh, hva heter han? er han kjekk?" slo Emily inn.

"haha, Han Heter Niall. Ja, han er nok så kjekk? En gutt etter min smak" sa jeg og hevet øyenbrynene opp og ned noen ganger. 

"Hva snakket dere om daaa?!" Sa Sarah som hadde blitt nok så interessert. 

"Ehm, faktisk om at vi burde møtest igjen snart. Han skulle sende meg en melding i ett to tiden." Sa jeg og kikket på klokken. Den var blitt kvart på tolv. 

 

Resten av skoledagen var vi bare ute og snakket. Noen spillte fotball, men jeg hadde fått nok fortball på en stund. Klokken var nå blitt halv to. Det pep i telefonenen.

"Heisann! Skal jeg hente deg på skolen så stikker vi på McDonalds eller noe? xx Nialler."

McDonalds mat fristet faktisk ganske mye nå. Og å få skyss fra Niall hadde jeg jo ikke akkuart noe i mot heller.

"Ja! Det hørtes deilig ut. Vær her om 25 minutter."

"I'll be there."

 

Resten av klassen var nå ferdig med fotballen, og vi kunne gå hjem. Jeg gikk bort på parkeringsplassen. Mitt neste problem nå var at jeg ante ikke hvordan bilen til Niall så ut. Jeg prøvde å kikke inn i alle bilene å se om jeg kunne finne ansiktet til Niall. Men nei. Ingen Niall å se. Han var nok sen.

Og ganske riktig. Nå kunne jeg tydelig se ansiktet han fra frontruten komme mot meg. Bilen stopper et lite stykke forann meg og jeg kom meg bort til den. Jeg slengte meg inn og la vesken i baksetet. 

"Hei, hvordan var skolen?" Spurte Niall og begynte å kjøre igjen. 

"Helt ok. Vi gjør ikke noe sørlig på skolen denne uken. Har fri i morgen." 

"Ah, digg!" Jeg nikket og kikket ut vinduet. Niall skrudde på radioen. Låten "you belong with me - Taylor Swift" kom på. Uten å tenke meg om startet jeg å synge på den. Rett og slett ren vane. Når jeg var med Mary og Catie pleide vi alltid synge. 

 

Niall kikket bort på meg. Ikke som et blikk som beskrev "Hva fader driver du med?!" Jeg vil si det var mer "Så du liker denne sangen?" Blikk. Han begynte å smile. 

"Hva?" spurte jeg samtidig som jeg lo.

"Nei, ikke noe. Søtt at du synger" sa han og smilte.

Søtt å synge? tenkte jeg for meg selv. Det var jo også noe du kunne kalle det. På en måte var jeg jo enig da. Det var søtt når noen sang en sang til deg. Eller at de begynte å synge bursdagssang, eller noe. Men med min stemme kunne det aldri ha vært søtt. 

 

Da vi kom frem til McDonalds og kom inn døren ble vi møtt av en stor mengde folk. Vi var visst ikke de eneste som kunne tenke oss mat etter skolen/jobben. 

"Skal jeg bestille for deg? SÅ kan du finne oss et bord?" spurte Niall mens han så bekymret på køen. 

"Ok. Bestill en Big Mac meny." 

 

Å finne bord inne her var ikke den enkleste oppgaven. På alle bordene satt det en eller annen. Jeg speidet ut over hele butikken. Jeg var heldig. 2 stykker var visst ferdig og gikk. Jeg fortet meg bort ditt, og satte fra meg skolevesken på Niall sin stol. Akkurat nå kjente jeg at jeg gruet meg til Niall kom bort. Vi hadde ikke nevnt helgen enda. Noe som var hele grunnen til at vi i det hele tatt var her. Jeg kikket bort på han. Jeg hadde jo ikke akkurat dårlig smak da. Han var jo helt ok å hvile øynene på. Akkurat nå var han kommet frem til kassen. Jeg kunne se at han bestilte noe greier til seg selv og Big Macen min. 

 

Før jeg visste ord av det snudde han seg mot meg. Jeg snudde hodet brått bort og kikket ut av vinduet. Jeg kunne kjenne rødfargen strømme til i ansiktet. Han kom bort til bordet og tok bort vesken min. 

"Sånn. Jeg visste ikke helt hvilken brus du ville ham så jeg tok bare cola, jeg. Går det bra?" Sa han og kikket bort på meg. 

"Jada, tusen takk." Jeg kikket ned i fanget mitt. Tenk om han ikke en gang var interessert i meg. Han var bare utrolig full i helgen. Jeg kunne ikke la være å tenke på at jeg hadde tatt sånn av. Og det egentlig bare fordi jeg skulle gni inn i trynet på Mary at jeg hadde god kontroll på gutter. Går det an å bli mer barnslig? Garantert ikke. 

 

Jeg begynte med burgeren med en gang. Det var nesten synd hvor godt det smakte. Med tanke på hvor usunt det var. 

"Smakte det?" Spurte Niall mellom all tyggingen.

"Jepp." Sa jeg mens jeg tok en slurk av colaen min.

Han kremtet litt. 

"Ehm, Annie? Du vet det som skjedde i helgen?" Spurte han mens han kikket ned på fanget sitt. 

"Mhm?" Svarte jeg og prøvde å se en annen vei. Det gikk heller dårlig. Jeg fant ut at det ikke gikk. Det så bare for dumt ut.

"Vell, vi var vell begge ganske så fulle." Sa han og møtte blikket mitt.

"Jepp?"

"Jeg bare? vell? Altså? Jeg? Ikke bli sur eller noe. Men jeg.. Jeg likte det, sa han og brøt øye kontakten. 

Jeg kunne ikke unngå åbli overrasket. Han likte det? Han likte det? Jeg kom ikke på noe fornuftig å svare, så han fortsatte.

"Jeg vet jeg ikke kjenner deg noe godt, eller noe sånn. Men de få dagene jeg har kjent deg har vært supre. Jeg håper vi kan fortsette å være venner? sa han nervøst.

"Klart det! Jeg hadde jo ikke akkurat noe i mot det jeg heller. " Sa jeg. 

 

Jeg klasket til meg selv. Ikke noe i mot det jeg heller? Går det an.

Niall begynte å le. 

"Bra det ikke ødla noe i mellom oss da."

6 kommentarer

Vilde

17.09.2012 kl.23:42

Hahaha, meeer! Super bra!

ida<31d

18.09.2012 kl.00:11

KØDDER DU MED MEEEG?? MEEEEEER!!
Fin blogg :)

Trineee

18.09.2012 kl.07:46

meeeree! Du skriver utrolig bra! Elsket delen når du skrev om at han hentet Annie xp<3

Thea

18.09.2012 kl.10:49

Så bra ;) du er bare så sykt flink til å skrive :)) <3 jeg ville bare håpet at Catie og Mary var mer med <3<3<3 klem meg :)))

Oda

18.09.2012 kl.15:19

Så sykt bra blogg! Leste gjennom den nå. Avhengi!

meer!

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits