Del 5 - Kødder du med meg?

Utrolig nok har jeg klart å fått til et innlegg i dag også. Dette fordi jeg har ikke mulighet i morgen. Da blir det pugging hele dagen,  og det hadde vært litt vell mange dager uten oppdatering da :)

Håper dere liker den for det om den ble skrevet i all hast. Nå er det tilbake til skolebøkene *Nerd* ...  Forestenn! Tusen takk for kommentarene fra forige innlegg. Klarer vi 10 kommentarer på dette innlegget? :)


 

Det hadde gått tre uker siden jeg møtte Niall. De tok bare tre uker å bli forelsket i han. Siden jeg møtte han første gang, har jeg vært med han hver eneste dag. Vi hadde til og med klart å blitt kjærester. Jeg var blitt avhengi av å ha han rundt meg. At han holdt rundt meg. Og ikke minst; at han kysset meg. Den stortsett alltid ensomme leiligheten min hadde nå fått besøk rimelig ofte. I tillegg var det blitt sommerferie. Og jeg trengte ikke tenke på skole det neste året. Det kom til å bli så deilig. For å toppe det perfekte livet mitt for øyeblikket ble jeg 18 år om kun 2 dager. 

 

Mary og Catie hadde også fått forandret på livene sine. Mary hadde blitt sammen Harry. Catie var så og si sammen med Louis. Hun var meget forelsket i han, og han i henne. Men de var begge veldig skeptisk til kjæreste greia. De skulle være 100% sikker på at det var det rette. Helst mer enn 100% også. Jeg og Mary der i mot. Vi var litt lettere på tråden. Var vi forelsket så var vi forelsket.

 

Jeg og Niall hadde akkurat lagt oss hjemme hos han. Niall strøk håret mitt bort fra ansiktet mitt og plantet et stort bløtt på kinnet mitt, mens han hvisket meg i øret; "God natt, princess." Jeg ga han et kyss på leppene og snudde meg rundt. Niall begynte å stryke meg i håret. Det førte til at jeg sovnet på bare noen få minutter. 

 

Vi hadde sovet i flere timer før plutselig jeg brå våknet av et mareritt. Jeg satte meg opp i sengen og stirret inn i veggen. Pusten min pustet fort inn og ut. "Puh, bare et mareritt." Tenkte jeg for meg selv. 

Jeg klarte allikevell ikke å roe meg ned. Jeg måtte vekke Niall. 

Jeg ristet forsiktig i han.

"Hva er det?" Spurte Niall med en trøtt stemme.

"Jeg hadde mareritt." Sa jeg med en redd og ynkelig stemme.

Han løftet på dynen sin, og ba meg krype inn til han. Jeg gjorde som han sa med en gang. Han la hendene sine rundt meg, mens jeg la hodet mitt på brystet hans.

"Jeg skal beskytte deg." Hvisket han før han falt inn i søvnen igjen. Det tok ikke lang tid før jeg heller sovnet igjen. Denne gangen tryggere enn noen gang.

 

*BANG - BANG - BANG*

 

Harry, Liam og Zayn dundret inn på soverommet til Niall. Niall grep automatisk et fast grep rundt meg. 

"Hva er det dere gjør?!" Nærmest skrek jeg. 

"Er dere klar over at klokken allerede er to?!" Svarte Zayn og dundret enda mer med grytellokkene sine.

Jeg holdt meg for ørene.

"Greit, greit, greit. Vi skal stå opp. Kan dere vennligst komme dere ut nå?" Svarte Niall i en litt mer roligere tone enn den jeg hadde brukt. 

Jeg sukket og la hodet rolig ned på brystet hans igjen. Hendene hans størk meg på ryggen.

"Vi burde komme oss opp." Sa Niall og reiste seg opp. Han åpnet klesskapet sitt og slengte meg en joggebukse. Jeg tok den på meg å gikk ut på kjøkkenet sammen med Niall. 

 

På kjøkkenet satt allerede hele gjengen vi hadde laget den siste uken. Mary, Catie, Lou, Haz, Liam og Zayn. 

"Hvordan har dere kommet dere inn her?" Spurte jeg i en forvirret tone. 

"Jeg har nøkkel til huset" Svarte Liam. Niall nikket og slengte seg ned på den eneste ledige stolen. Han dro meg ned på fanget sitt og kysset meg i nakken. 

"Flørtepuseeeer." Sa Mary og smilte mot oss. Jeg bare smilte tilbake å strakte meg til juicen som sto på bordet. 

 

"Hva ønsker du deg til bursdagen, An?" Spurte Lou.

"Vell, en konsertbilett til en av konsertene deres. Som innkludere backstage plass. Også noe søtt som dere kan finne på selv." Sa jeg tok en bit av brødskiven Catie hadde smurt til meg. 

"Backstage plass får du uansett." Sa Niall mens han pustet tungt i nakken min og endte opp med å kysse meg på kinnet. 

 

Mary og Catie smilte lurt til hverandre. 

Vell, i dag skal vi gå å bade. Slengte Catie inn. Både hun og jeg hadde mast i flere dager om at vi måtte gå å bade.

"JAA!" Skrek jeg. *Smashiiing* Sa hun og jeg i kor. Mary himlet med øynene mens de andre lo. Det var en intern greie vi hadde. Hver gang det skjedde noe eller noen sa noe vi synes var kult/morsomt/genialt sa vi det og bøyde hendene våres ned mot bakken.

 

**

Vi kom ned til en stor sandstrand med en del berg og steiner på sidene. Jeg og Catie hadde tatt på oss badetøyet på oss før vi dro så vi rev av oss klærne å sprang ned til vatnet. Det var mye kaldere enn vi hadde forventet. Begge to stivnet da tærne våres rørte vannet. 

Niall hadde også kommet ned til oss nå. Han synes selvfølgelig ikke at det var noe kaldt. Han løftet meg opp og gikk bort til bergene. 

"Du våger ikke!" Pep jeg mens jeg lo. Han lo han også og gikk bort til der det var dypt. Før jeg visste ord av det hadde han kastet meg ut i det iskalde vannet. Nå kunne jeg høre at det ikke bare var Niall som lo. Hele gjengen som var borte på stranden lo også. Spessielt Catie.

 

"Gjorde Niall deg våt, eller?" Ropte Harry.

Jeg himlet med øynene, mens Niall bare lo enda mer. 

"Kan du i det minste hjelpe meg opp?" Sa jeg og så på Niall med så alvorlige øyne som jeg klarte. han stoppet å le og strakk en hånd ut til meg. 

 

*PLASK*

 

Jeg dro han ned i vannet til meg.

 

Nå var det jeg som lo. Jeg hadde selvfølgelig med meg resten av gjengen også. Niall svømte mot meg og ga meg et kyss. "Jeg fortjente det vell." Sa han og smilte. 

 

Vi svømte bort til de andre. De andre hadde også kommet seg ut i nå. Vi plasket å sprutet en del på hverandre før vi gikk opp på land å tørket oss. Jeg bodde i Niall sine klær for tiden, så jeg slengte på meg ene hettegenseren hans og stakk av med capsen han hadde brukt i dag. 

Mary og Harry hadde stått for niste. De hadde gjort jobben veldig bra. De hadde tatt med mange frukter og bær. Litt øl og brus og mye annet godt. Verken jeg, Mary og Catie var gammel nok til å drikke, men vi hadde uansett startet med det for noen måneder siden. Guttene så ikke akkurat ut til å bry seg. 

 

Niall hadde tatt med seg gitaren sin. Og begynte å spille i´m yours. Vi andre sang med. 

Mary satt på fanget til Harry mens han strøk hun i håret. Det var ingen andre som elsket at folk strøk i håret dems, enn Mary. Hun forgudet det.

Catie satt på fanget til Louis. Hun sang av full hals mens Louis lo seg i hel av henne.

 

Liam og Zayn satt ved siden av hverandre og prøvde å snappe til seg alle jordbærene. Samtidig som de sang. 

Jeg lå med hodet lent mot hodet til skulderen på Niall. Han kikket bort på meg en gang inni mellom.

 

Syngingen vår ble avbrutt av at mobilen til Harry ringte. Han tok mobilen frem fra lommen sin og la den inntil øret.

"Hallo, det er Harry." Det ble stille en liten stund før?

"KØDDER DU MED MEG?" Nærmest skrek han inn i telefonen.

11 kommentarer

The Writer <3

18.09.2012 kl.19:19

Shit, ikke slutt sånn da! Meeeer <3

ida<31d

18.09.2012 kl.20:48

tuller du med meg?! Nååå dør jeg etter meeer!!

ida<31d

18.09.2012 kl.22:06

spamme, spamme, spammeee

Oda

19.09.2012 kl.07:17

Uyiyyigjutløfckoy.. Meeeeer!

Juliamyklebust

19.09.2012 kl.11:48

Kul blogg :)

Blir glad for kommentar tilbake!

ida<31d

19.09.2012 kl.14:58

SPAAAAM

Trineeee

19.09.2012 kl.17:01

MERE, MERE,MERE,MERE

ida<31d

20.09.2012 kl.16:35

mermermermermerr

ida<31d

20.09.2012 kl.18:08

mer, mer, mer, mer, mer,mer

ida<31d

20.09.2012 kl.18:09

spamme,spamme,

Thea

21.09.2012 kl.14:45

Meeeeeeeeeeeeeer ! <3

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits