Del 7 - Konserten

Beklager at delen er kort. Jeg har en del jeg skal få gjort i dag, så måtte skrive den i full fart. Håper dere liker den uansett :)

Klarer vi nok et innlegg med 10 kommentarer?


 

Mary og Catie hadde tatt Annie med seg til arenaen hvor guttene holdt til.

"Hei! Gratulerer så utrolig mye med dagen, søta!" Ropte Harry og sprang inn i armene mine.

"Hahah, Hei! Tusen takk."

Liam, Zayn og Louis kom like etter. De ga meg en diger gruppeklem og ropte i kor: "Gratulerer med dagen, Annie! Denne dagen skal bli perfekt, vet du."

Jeg smilte og trakk meg bort fra gruppeklemmen.

"Hvor er Niall?" Jeg så meg rundt. Han var ikke noe sted.

 

"Her er jeg!" Ropte han mens han kom bærende med en stor gave i hendene. Det var en stor, rød sløyfe på. Den var så stor at det eneste du kunne se var bena hans som kom gående mot meg. Det så utrolig komisk ut at jeg slapp ut en stor lattebølge. Da han kom frem til meg satte han ned gaven og tok meg inntil seg. 

 

"Nok en gang i dag? Gratulerer med dagen!" Han bet meg smått i øret før han løftet opp presangen igjen. 

"Skal du ikke åpne?" Sa han med et lurt smil om leppene.

 

Jeg måtte legge den ned på gulvet for å få av papiret. Jeg prøve å dra av sløyfen, men den var ikke den letteste å få av. 

"Se her, ta denne." Sa Catie og rakte meg en saks. Jeg klippet av sløyfen og dro av papiret. Inni skjulte det seg et stort lerret med bildet av meg og Niall på. Det var fra det første kysset våres på fotballbanen som Mary hadde tatt.

"Du er så nydelig, vet du det?" Sa jeg mens jeg reiste meg opp og ga han et stort og ømt kyss på leppene. 

 

"Det er sykt fint!" Sa Mary målløs og studerte det.

"Mhm!" Kom det fra Catie som sto ved siden av Mary.

"Jeg skal ha det på soverommet mitt." Sa jeg fornøyd og kikket på det. 

 

Guttene hadde også kommet med en gave nå. Det var to søte små ekser. 

"Vi måtte nesten kjøpe en gave til deg, vi også." Sa Louis og rakte meg den ene esken. Denne gaven var ikke så vannskelig å åpne. Inni var det en liten eske. Jeg åpnet esken og fant et lite hjemmelaget armbånd inni. 

"Hahaha, dere er så søte." Sa jeg og ga dem hver sin klem. "Det er mer." Sa Liam og rakte meg den andre esken. Jeg åpnet denne også, og inni denne eksen var det et lite smykke med et hjerte på. På hjertet sto det "Annie Walker." Jeg ble målløs, det var utrolig fint. "Tusen takk gutter!" Sa jeg og ga alle nok en klem.

 

"Du skal få en liten del av gaven din nå." Sa Mary og Catie og rakte meg en firkantet gave. Jeg rev av papiret og inni fant jeg et album. Det var bilder og historier fra første dag vi ble kjent og helt frem til i dag.

"Dere er syke!" Sa jeg og ga dem en klem og et kyss på kinnet. De smilte fornøyd. 

 

**

 

Klokken var blitt halv ti. Folk begynte å komme inn i arenaen. Jeg satt i armkroken til Niall. Han begynte å bli temmelig nervøs. Dette var deres første konsert, og alle gikk rundt å stresset. Mary prøvde å roe ned Harry, mens Catie gjorde alt klart til Louis. "Her er genseren og buksen du skal ha første gang dere skifter. Jeg legger dem her."  Louis nikket å så gjennom de andre klærene han skulle bruke gjennom konserten. 

 

"Det kommer til å gå helt fint! Det er jeg sikker på!" Sa jeg mens jeg tok hånden til Niall og strøk den forsiktig. Han nikket svakt og så ned i fanget sitt. 

"Men hva om noe går galt?" Jeg løftet opp ansiktet hans og fikk han til å se på meg. "Det gjør ikke det. "Så flinke som dere er så kommer dere til eie scenen!" Han smilte og kysset meg.

 

"Folkens, vi må gjøre oss klare nå. Klokken er blitt ti på ti." Sa Zayn. Vi nikket og reiste oss opp. "Lykke til, Vennen. Dette kommer til å bli så bra." Sa jeg før jeg ga han en stor klem og ga han et lite klaps på baken som et tegn på at han måtte komme seg avgårde. 

 

Mary, Catie og jeg samlet oss i sofaen forann skjermen som skulle vise konserten deres. Akkurat nå var det bare musikk som spilte mens folk satte seg på plass. Det kom stadig inn flere, og salen ble stadig fullere og fullere. Tilslutt var nesten hele salen full. 

 

"Herregud, se så mange det er, da!" Sa Catie å pekte på skjermen. Jeg og Mary nikket enig. Det var nesten ikke til å tro. Guttene hadde nesten fullt opp hele arenaen. 

10 kommentarer

fanfictions1d

23.09.2012 kl.16:12

"Holy crap!" var det første jeg sa da jeg hadde lest ferdig xD MEEEER! Sykeste, lille deg. (Gjerne mer Harry og Mary... hehe) <3

ida<31d

23.09.2012 kl.17:54

MEEEEEEER!!

trineeee

23.09.2012 kl.20:26

Du skriver så utrolig. Vurdert å skrive bok? jeg hadde kjøpt boken!!

oda

23.09.2012 kl.23:28

MEEER, NÅ, MED, EN, ENESTE, GANG!

Marii

24.09.2012 kl.07:35

du skriver råbra! Jeg lover deg, denne historien er så syyyyyykt bra, jeg gleeeeder meg til mer!

Oda

24.09.2012 kl.08:05

Kommer det mer i dag?? Please?

Sara

24.09.2012 kl.16:17

Kødder du med meg? Slutte nå? Du må skrive mer snart!

annaaaa

24.09.2012 kl.19:44

MER!!

Byen er Bergen

25.09.2012 kl.12:00

MEEEEEEER! Leste hele nå, fyyy!!

Trineeee

25.09.2012 kl.17:15

MER :-D

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits