Del 8 - Overraskelsen

Først og fremst. Nå er jeg så trøtt at jeg ikke orker å rette innlegget. Dere får leve med skrivefeilene mine x)

Klarer vi NOK en gang å få 10 kommentarer? dere er best<3

Og beklager for at det er så mange "perfekte" innlegg for tiden. Det kommer drama snart. Men jeg må komme litt inn i historien først :)


 

"Dere er syke!" Sa jeg till Niall mens jeg sprang opp i armene hans. Han løftet meg opp å snurret meg rundt noen ganger, før han satte meg ned igjen. 

"Synes du?" Sa han nokså fornøyd.

"Kødder du med meg? Så godt som full sall, og de gode sangene? Ja, dere eide!" Han kysset meg på kinnet. 

"Tusen takk, babe."

"Niall? Dere var dødsflinke! Men nå er det på tide at du får den skikkelige bursdagsgaven fra oss, Annie." Mary og Catie kom mot oss. De hadde med seg et svart skjerf. "La meg binde det rundt øynene dine, An." Sa Catie og knyttet en sløyfe bak. 

"Ser du noe nå?"

"Nei, absolutt ikke." Sa jeg. Jeg kunne faktisk ikke se noe som helst. Alt jeg så var svart. Det var som et svart, mørkt rom som det ikke fantes vinduer eller dører i. 

Mary begynte å føre meg bortover, mens Catie holdt ene hånden min. 

"Trå litt opp, nå." Sa Mary. Jeg løftet ene foten min opp i været. Vi kom inn i et rom som var en del varmere enn det andre rommet vi nettopp hadde vært i.  Det var også helt stille her. Jeg kunne ikke høre noe som helst. Det eneste jeg hørte var at Mary snakket om hvordan og hvor jeg skulle gå. Jeg hørte også Catie som små lo inni mellom. Men ikke noe mer. 

"Hvor er vi?" Spurte jeg. 

"Det får du ikke vite enda." Sa Catie og brøt ut i latter. Jeg hørte et klask og gikk ut i fra at det var Mary som hadde dasket til Catie for å få henne til å være stille. 

"Hva er det dere pønsker på?" Jeg begynte å bli mer og mer utolmodig. 

"Sånn, nå er vi fremme." Sa Mary og løsnet sløyfen.

"OVERRASKELSE!" kom det fra en hel gjeng mennesker. De første jeg fikk øye på var guttene. Så fikk jeg øye på Emily og Sarah. De var fint pyntet. Emily hadde på seg en blå kjole med blonder på. Sarah hadde en svart en med noe glitter nederst. Dem så nydelige ut, begge to. Resten av gjengen var en god del venner fra ungdomskolen og en god del fra vidergående. 

 

"Har dere gjort alt dette for meg?" Spurte jeg Mary og Catie med tårer i øyene. 

"Du vet vi gjør alt for deg, jenta mi." Vi gikk inn i en stor gruppeklem. "Jeg elsker dere." Hvisket jeg inn i ørene på dem begge. "Og vi elsker deg."

 

Jeg gikk rundt å hilste på alle gjestene med Niall like bak meg. Han holdt hånden min hele tiden. Han hadde ikke hilst på alle som var her, så jeg presenterte han for de fleste her inne. Han ble tydelig lei etter en stund å dro meg bort i fra mengden med folk.

"Jeg vil ha deg litt for meg selv, også." Hvisket han før han bøyde seg ned for et kyss. 

 

Vi dan set slow en god stund før jeg stoppet han. "Jeg har ikke spist noe denne kvelden, jeg er sulten." Han kikket ned på meg. Han var jo kun noen cm høyere, men jeg følte alltid at han var mye høyere enn meg. 

"Du har bursdag i dag. La meg finne litt mat til deg." Han gikk bort til kjøkkenbaren og fylte på med en del mat.

"Hei! Vi har jo nesten ikke snakket med deg idag, jo." Det var Emily og Sarah som var kommet bort til meg. "Nei, jeg har vært litt opptatt, sa jeg og smilte til dem. De var så skjønne begge to. Du kunne liksom se godheten i øynene deres. RIkitig nok kunne jeg ikke alltid se det. Noen ganger var de så slemme og bitchy at jeg trodde jeg aldri kom til å snakke med dem igjen, men jeg ombestemte meg hver gang. På en eller annen måte klarte de å få meg til å skifte mening. 

 

Niall kom tilbake med to tallerkener og to glass med øl. "Skal vi sette oss ned en plass?" Spurte han og pekte på et ledig bord litt lenger inne i det store rommet. Vi gikk hele gjengen; jeg, Niall, Emily og Sarah bort ti bordrt. Vi satte oss ned. 

 

"Tomater?" Sa jeg å kikket opp på Niall. "Hva?" Svarte han tilbake med et forvirret blikk på tomatene han hadde lagt ned på tallerken min. 

"Jeg trodde du visste jeg ikke likte det?" sa jeg og så ned på dem. "Ja, men da tar jeg dem, da" sa han og stakk ned gaffelen sin i dem og la dem på sitt eget fat. 

Jeg spiste videre.

"Når ble dere sammen, egentlig?" Spurte Sarah og så på oss?

Vi så på hverandre før Niall snudde seg til dem. Jeg spurte henne kun to og en halv uke etter at jeg møtte henne. 

 

"Oj." Kom det fra Sarah. "Så dere kjenner hverandre så godt, kun etter nesten fire uker?" Sa Emily og kikket tvilende bort på oss. Jeg himlet med øynene. Nå kom den bitchy siden av dem igjen.

"Kom Niall, vi burde snakke litt med de andre gjestene som også er her." Sa jeg og dro han med meg. Han virket egentlig ikke veldig glad for det. Han hadde ikke rukket å spise opp enda. 

 

"Skulle ikke vi hilse på de andre gjestene?" Spurte han da jeg dro han med meg til dansegulvet. "Jo, men jeg ombestemte meg." Sa jeg. Mary fikk øye på oss og fortet seg bort til pc-en som styrte musikken. Hun tok på yndlingssangen min: 'total eclipse of the heart.' 

 

Niall visste også godt at dette var yndlingssangen min, for han dro meg inntil seg å la hodet sitt inn i nakken min. "Hør hvilken sang som kom på, da." Jeg lukket øynene og han begynte å snurre oss rundt. Etterhvert som jeg ikke orket å flytte sp mye på meg løftet han meg opp. Jeg snurret benena mine rundt midjen hans og han begynte å bevege seg rundt igjen. Mary var nå borte hos oss å tok bilder av oss. 

 

Etterhvert som tiden gikk og klokken tikket. Ble jeg så trøtt at jeg sovnet. Niall la meg ned på en sofa i nærheten.

 

Niall's perspektiv:

 

Jeg la An ned på en sofa i rommet. Nå måtte jeg finne Liam. Han var å danset med noen jenter. "Liam? Kom hit litt," Han snudde seg mot meg, sa noe til jentene og kom bort til meg. 

"An har sovnet, jeg tar hun med meg hjem til meg. Jeg kommer for å hjelpe til å rydde i morgen. Han sa ikke så mye, tydelig at han hadde fått i seg en del alcohol. Da måtte jeg finne Mary. Forhåpentligvis hadde ikke hun drukket så mye. 

 

Da jeg endelig fant henne i armene på Harry et hjørne brøt jeg inn i kliningen deres. Jeg sa det samme til dem som jeg hadde sagt til Liam. Mary nikket og gikk for å bestille en drosje til oss. 

Annie lå fortsatt i dyp søvn på sofaen. Hun var søt når hun sov. Jeg strøk henne med hånden over kinnet mitt, og plantet et ømt kyss i nakken hennes. Jeg så at Mary ga tegn til at vi kunne komme og jeg løftet An opp av sofaen. Bena henne hang over den ene armen min mens jeg klarte å få hodet hennes til å ligge på brystet mitt mens jeg gikk mot utgangsdøren, og ut hvor drosjen ventet. Mary holdt oppe døren og vinket til oss før hun lukket døren bak oss.

 

Jeg la Annie inn i drosjen, med hodet på fanget mitt og drosjen begynte å kjøre.

9 kommentarer

fanfictions1d

25.09.2012 kl.18:12

tnååw, mer! <3

Trineeee

25.09.2012 kl.19:42

RBUNML, MEEEER :- D

Oda

25.09.2012 kl.22:24

vi bryr oss ikke om skrivefeilene dine, vetdu<3

MEEEEEEEEER

StoryOfJB

26.09.2012 kl.12:50

Mer (-:

Byen er Bergen

26.09.2012 kl.18:58

iiiik, meeeer :- DDDD

Sara

27.09.2012 kl.07:13

Mere! Du skriver så sykt bra, kan ikke få sagt det nok!

Ida<31d

27.09.2012 kl.15:01

cvbnm, meeer! du er et tallent!

AnnafraTanna

27.09.2012 kl.20:36

Herregud, sykeste historien noeeeen gang!

Melissa

27.09.2012 kl.22:01

MEEEER!

håper hun og Niall holder sammen gjennom berømelsen. Ser for meg at de er skapt for hverandre!

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits