del 9 - røde roser

Hvor skal jeg begynne? Det eneste jeg kan si er at jeg har hatt den sykeste skrivesperren i historien. Har ikke fått frem et eneste ord. Derfor er jeg så heldig å ha en supersøt veninne; the writer (fanfictions1d.blogg.no - bloggen hennes)  som har skrevet en del for meg i Mary sitt perspektiv. Jeg har snart en ny del klar, jeg også ;)

Mary satt i stolen med føttene over hverandre i kryss. Det var tidlig på morningen og gårdagens bursdagsfeiring hadde tatt energien fra henne, men hun fikk ikke sove takket være naboens bjeffende hund.  Veggene i den mellom store leiligheten hennes var tydeligvis ikke tette nok. 
På fanget hadde hun en bok hun nettopp hadde kjøpt og som hun hadde store planer om å kose seg med. I hvertfall kose seg med den i to dager, for det tok ikke mer tid for henne enn så å lese ut en hel -tykk- bok.  Akkurat nå leste hun et avsnitt der jenta som boken handlet om, innså at hun faktisk var forelsket i gutten som hun alltid hadde sett på som en venn.
Mary bet seg i leppen. Det var som å lese om seg selv; det var jo det som hadde skjedd med henne og Harry. De hadde vært ute en kveld uten noen av de andre, sett en kino og så etterpå gikk de en tur. Akkurat tenkte de ikke over hvor rart det var at det bare var de to, de tenkte heller på hvor gøy de klarte å ha det uten alt tilbehøret. Tilbehøret, som ville si alle ekstra effektene; penger til fancy greier og de andre vennene. Det var like lett å le når de bare var de to.
Det var Harry som hadde kysset henne først. Helt ut av det blå hadde han foreslått at de skulle gå av veien de gikk på og inn i en mørk park, og selvfølgelig ble Mary med ? sånt var spennende. Men da en katt plutselig hoppet frem fra en busk og skremte vettet fra Mary, tok hun hånden til Harry uten å tenke over det. Og han slapp den ikke. Så til slutt hadde han lagt armene rundt henne og ført leppene sine ned mot hennes, presset dem mykt mot hverandre i et lite øyeblikk før begge to ble sjokkert og lente seg bort. Etterpå var det Mary som innså at det føltes riktig og kysset han. 
Hun ble slengt tilbake til virkeligheten og ut av den drømmende tilstanden da det ringte på døren. Med en rynke mellom øyenbrynene la hun boken fra seg. Klokken var ikke mer en halv elleve, hvem søren var så tidlig på døren hennes? Annie var det ikke; hun sov til to på dager hun var edru, og nå som hun garantert kom til å våkne opp bakfull så var sannsynligheten for at klokken nærmet seg fem før hun våknet veldig stor.  
Med døren på gløtt kikket hun ut; kledd i bare en t-skjorte og joggebukse og helt uten sminke, så passet hun på å holde seg litt skjult bak døren. Men det var ikke nødvendig. Harry sto der, glisendes med en rose i hånden. En rød rose! Hun smeltet på flekken. 
Han rakte frem rosen og bet seg i underleppa. ?Til deg.?
Mary gliste og luktet på den med en gang. Så himmelsk; ingenting var bedre enn å stå tidlig opp og bli møtt på trappen av kjæresten som kommer med roser! Hun strakte seg opp og kysset han på kinnet mens hun lenket sin egen lillefinger rundt hans. Siden det var sommer behøvde ikke Harry ta av seg særlig mye annet enn skoene ? som forresten var hvite converse. På seg hadde han en mørkeblå genser med knapper i halsen; de øverste knappene var selvsagt åpne slik at man kunne se den solbrune huden hans. Det var umulig for Mary og ikke bli distrahert av det. 
Heldigvis valgte Harry å gå inn på et samtaleemne. ?Festen i går var super, An elsket den.? 
?Jeg håper det, og at hun likte gavene,? sa Mary og lot han dra henne ned i sofaen. Han smilte til henne, så stort at smilehullene viste og et par smilerynker formet seg rundt øynene. Krøllene så ekstra rotete ut i dag, mente Mary, men det var kanskje bare hennes innbilling. 
Da Harry ikke sluttet å se på henne hevet hun et øyenbryn. ?Hva?? undret hun. 
Han ristet på hodet, men så ikke bort. Det glitret av de grønne øynene. Mary tok ikke hintet. 
?Hva vil du finne på i dag, Styles?? 
Harry la hendene bak hodet og lente seg bakover i sofaen. ?Absolutt ingenting.? 
Det hørtes egentlig bra ut, mente Mary, men hun hadde lagt merke til noe. Måten Harry hadde lent seg bakover, måten han så veldig avslappet ut på.  Måten krøllene falt bakover langs sidene og øreflippene så vidt syntes. Hun tok hintet denne gang.
Med en eneste bevegelse hadde hun klart å sette seg over fanget hans. Harry, som ble skremt først, stirret på henne med store og oppmuntrende øyner. Mary smilte og la hodet på skakke, samtidig som hendene henne la seg rundt den kraftige og sterke halsen hans, nesten som om hun skulle kvele han. Men det hadde hun selvsagt ingen større planer om å gjøre. 
?Hva vil du gjøre-? Han kom ikke lenger inn i setningen sin for Mary lukket den lille avstanden det var mellom dem med å krasje sine egne lepper mot hans. I begynnelsen var det bare et søtt kyss, ikke noe forhastet eller vilt. Mary trakk seg tilbake og lente pannen sin mot Harry?s, tennene gravde så dypt ned i underleppen hennes så den ble hvit. Å kysse han var fremdeles så nytt, så varmt og så unormalt. Men det var også noe av det beste hun nå visste om.
Harry lente seg litt forover og presset leppene sine mot hennes igjen, nå med hendene i et godt grep om hoftene hennes. Mary lot hendene sine gli fra nakken hans og videre opp til krøllene der hun begynte å dra lett i dem. Hun smilte inn mot kysset.  

6 kommentarer

bensakars(Sigrid,Karina og Benedicte)

30.09.2012 kl.14:13

Hei, me er tre jenter som blogger ilag. Me lurte på om du ville lese bloggen vår og kansje legge igjen ein kommentar om hvordan du synest bloggen var. Me har så lyst på noen nye lesere <3

Btw; Du skriver bra !

ida<31d

30.09.2012 kl.20:31

så bra del ;)

mer.. håper skrivesperren går fort over!

trineeee

30.09.2012 kl.22:25

flink veninnen din var til å skrive :)

gleder meg til mer!

Sara

01.10.2012 kl.07:13

Thklonhh,meer!

Melissa

01.10.2012 kl.17:19

Seriøøøst, du dreper meeeeg!! MER, NÅ!

AnnafraTanna

01.10.2012 kl.17:42

Fin blogg, du skriver bra!

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits