del 10 - titanic

Annie sitt perspektiv - samme kveld som bursdagsfesten og konserten.

 

En drøm er en slags tilstand man befunner seg i. Tror jeg i hvertfall. Akkurat nå var livet mitt i hvertfall en drøm, en uvirkelighet som besto av sommerfugler og varme.

 

Niall's lepper smalt imot mine igjen. Den ene hånden hans var flettet sammen med min, mens den andre presset hardt ned mot madrassen på andre siden for å balansere kroppsvekten sin bort fra meg. Jeg tror han var redd for å mose meg. Ikke at det ville være mulig. Han tok hånden som var flettet inn i min til seg, og strøk meg over magen. Jeg fnøs. Med tanke på at han var redd for å mose meg, klarte jeg ikke fokusere på noe som helst annet.

Jeg stoppet han. "Niall?"

Han ble tydelig usikker på hvordan han skulle reagere. 

"Du trenger ikke være redd for å mose meg." Jeg kikket opp på de klare, blå øynene hans. Øyenbrynene hans var bøyd ned mot øynene hans. 

Han slapp ut en lite sukk, før han fordelte vekten sin på begge armene sine. Han kysset meg svakt på kinnet. Usikker på om vi kunne fortsette etter den litt pinlige afæren. Jeg svarte han med å plante et vått kyss på leppene hans. 

 

Niall tok det som at han kunne fortsette. Denne gangen valgte han den enkle måten. Han snek hendene sine bak på ryggen min, og dro av blusen jeg hadde på meg. Han ga meg et blikk som tydet på at han var klar. Jeg var klar. Eller var jeg? Jeg visste ikke. Men jeg ville. Og det var det som betydde noe i dette øyeblikket. 

 

Niall lot fingertuppene sine gli over magen min igjen, og nedover mot lårene mine. Jeg satte meg litt mer opp, og støttet meg til albuene mine. Han drog av seg skjorten sin, og så på meg i noen sekunder, før han gikk tilbake til leppene mine. Men denne gangen presset han leppene sine mye hardere mot mine. Jeg la meg ned mot puten igjen. Hendene mine gled over ryggen hans. Han trakk seg nærmere meg. Leppene våres arbeidet sammen som om det var det Gud ville at vi skulle gjøre. 

 

Fingrene hans lette etter mine. Jeg flettet dem sammen igjen.

 

**

Niall og jeg satt i sofaen hjemme hos Niall.Han hadde satt på titanic. Denne var da helt ny. Eller det var den samme filmen som alle hadde sett tusen ganger før. Bare at denne var da i blue ray. Noe Niall synes var så utrolig kult, så han hadde overbevist meg om at vi burde se den i dag. Jeg synes filmen var så trist, at hver eneste gang jeg så den ble det gråting. Det visste ikke Niall, men han fant det snart ut. Vi var kommet til den delen der jack var låst fast med håndjern og Rose skulle redde han med den øksen. Jeg la hendene forann øynene mine og moste hodet mitt inn i armkroken til Niall.

 

"Si ifra når hun har truffet!" mumlet jeg ut fra kroken jeg satt i. Han reiste seg opp, slik at jeg ble liggende med hodet ned imot sofaen. Han tok tak i hoftene mine og løftet meg opp. Han la seg ned igjen, med meg liggende over han. 

 

"Jeg liker bedre å ha deg slik." Hvisket han inn i øret mitt før han småbet det, og flettet hendene sine rundt magen min.

 

Jeg tok tak i chipsskålen som sto på bordet, og la den ved siden av oss. Jeg matet han litt, før jeg tok en håndfullchips og stappet alt inn i munnen på en gang. Det var ikke det lureste jeg har gjort, for en del chips falt utenfor munnen min. Niall bare lo, mens jeg prøvde å bortforklare meg med at det var meningen, og at jeg var søt.

 

Nå var vi allerede kommet til den delen av filmen der Jack druknet og døde. Tårene mine fosset ned kinnene mine. Jeg klarte ikke å holde dem tilbake denne gangen heller. Niall holdt rundt meg og la ansiktet sitt i nakken min. 

"Det går bra, vennen. Jeg skal aldri dukne slik." Sa han med en ertende stemme mens han kysset meg. Jeg slo han litt på armen.

"Ikke si sånn! Hvordan kan du vite hvordan du kommer til å dø?" Sa jeg, mens jeg prøvde å holde meg så seriøst som mulig. 

"Vell, kanskje ikke, men jeg er en sånn person som vet at jeg ikke kommer til å drukne sånn. Du kan kalle meg synsk." Sa han og blunket.

 

Pøh, synsk du liksom, tenkte jeg for meg selv. Han var kanskje søt og smart. Men synsk var han ikke.

9 kommentarer

AnnafraTanna

01.10.2012 kl.19:44

tnaaww, søt del!<3

meeer!

ida<31d

01.10.2012 kl.21:49

meeeeer, syking! Jeg liker måten de koser på.. gid det var meg!

sara

02.10.2012 kl.07:46

MERMERMERMEMER!! du skriver såå bra!

elsker måten de elsker hverandre på, ææh, meeer!

trineeee

02.10.2012 kl.14:52

Jeg elsker virkelig delene dine. I noen av innleggene skriver du at innleggene ikke er så lange, men du skriver mer i innleggene enn det en del andre gjør.. Og det er ikke lengden på et innlegg som teller.. det er innholdet! Og innholdet ditt er så utroooolig bra ,...Klarer nestem aldri å vente med å få lese neste del.. Seriøst, du burde vurdere å bli forfatter!!

Nail Crazy!

02.10.2012 kl.15:17

Meeer ! Du skriver drit bra <3

Thea

02.10.2012 kl.19:09

Utorleg bra! :D Meer <3!

melissa

03.10.2012 kl.07:37

ooooooomfg, syke,syke unge! MER!!

Ane

03.10.2012 kl.14:17

MER! Gleder meg til neste del! :D kommer det i dag? :)

The Writer <3

03.10.2012 kl.17:25

mer!

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits