del 11 - han er min

Advarsel før dere leser: Denne delen er en smule dirty.


 

Utenfor var det allerede 100 stykker som prøvde å få et bilde sammen med guttene. Et bilde sammen med kjæresten min. Jeg kunne ikke gjøre noe for det, men jeg kjente jeg ble en smule sjalu. Det var ikke det at det ikke var positivt at guttene allerede hadde så mange fans, men jeg ville ha Niall for meg selv. Han var min kjæreste. Han var min gutt. 

 

Akkurat nå var han utenfor sammen med guttene og tok bilder med fans.

 

Mange jenter skrek og hoiet. "Niall, Harry?!" Ropte noen. Andre ropte på de andre guttene. Niall la hånden rundt midjen til jentene som ville ta bilder og smilte. Han var søt. Han skrev noen autografer, før de gikk inn i bygningen jeg satt i. Forhåpentligvis kom de opp hit.

 

Jeg satt i andre etasje i en høy bygning. Det var her guttene hadde spilt inn de få sangene de hadde laget selv. I selve rommet jeg satt i var det en sofakrok med tv, bord og 2 sofaer. på bordet sto det en chipsskål og en skål med godis. Det var også et lite kjøkken her. Der var det kjøleskap, mikrobølgeovn, og andre ting man trengte på et kjøkken. Det var egentlig ganske fint her. 

 

Jeg kunne høre stemmer og fottrinn ute i gangen. Det første jeg la merke til var latteren til Niall. Noen hadde sikkert sagt en vits, eller noe. Håndtaket ble dratt ned, og inn kom guttene. Først kom Louis, etter han kom Harry, Liam, Niall og helt tilslutt Zayn. 

 

Niall gikk rett bort til meg, og la armene sine rundt hoftene mine. Jeg reiste meg opp fra vinduskarmen jeg hadde sittet i, og la armene mine rundt nakken hans. 

"Hei, søta." Sa han lavt og kysset meg. Jeg valgte å ikke svare, men heller bare kysse han tilbake. Harry brøt det fine øyeblikket vårt ved å komme bort til oss. "Sorry for at jeg forstyrrer dere, men hvor er Mary?" Han så spørrende på meg med et blikk som virket bekymret. 

"Slapp av, Harry. Hun er bare på do." Sa jeg og la en hånd på skulderen hans. Han smilte og gikk bort til de andre guttene som nå hadde slengt seg i sofaene med litt brus og godis. 

 

Niall kikket bort på meg. "Hva synes du om at vi har fått så mange fans?" Sa han. Det var akkurat som han visste at jeg ble en smule sjalu på fansene deres. 

"Det er supert, det. Selv om jeg helst vil ha deg for meg selv." Jeg presset leppene mine mot hans, så han slapp å svare. Jeg var ikke i så godt humør i dag, så jeg orket ikke høre på at han snakket om at jeg var hans eneste og bla bla bla. Det ble litt for falskt for meg.

 

Han snek den ene hånden han bak på ryggen min, og dro meg nærmere seg. 

"Guttene og jeg skal jobbe litt i dag, håper det går greit?" Hvisket han inn i øret mitt mens han kysset meg på kinnet. "Klart det går greit. Jeg har Mary og Catie." Sa jeg. "Catie, ja. Hvor er hun?" Sa han og trakk seg litt bort i fra meg igjen. 

"Jeg vet faktisk ikke helt. Hun er i hvertfall i nærheten." 

 

Akkuarat i det øyeblikket jeg sa det åpnet døren seg og Catie kom inn. Louis reiste seg med en gang og gikk bort til henne. Jeg smilte til henne og så tilbake på Niall. "Fant hun." Sa jeg i en lur tone. Han lo og plasserte leppene sine på nakken min. Jeg har to timer fri, nå da," Sa han, og løftet meg opp. Armene hans støttet meg opp ved å holde meg på rumpa. Jeg snurret benene mine rundt hoftene hans, og la hendene mine rundt nakken hans.

 

Han gikk bort til sofaen hvor de andre guttene satt og satte seg ned med meg på fanget. Jeg strøk den ene hånden min langs kinnet han og opp i håret hans. Den andre hånden min gled nedover magen hans og stoppet ca ved navelen. Leppene til Niall presset seg litt hardere mot mine nå. Han hadde den ene hånden sin på hoften min, og den andre lå bak på ryggen min. Den strøk opp og ned i sakte bevegelser. 

 

Liam som satt ved siden av oss kikket bort på oss. "Det var da voldsomt." Sa han i en irritert tone. Niall bare lo og dro meg enda tettere inntil seg, kun for å plage Liam. Jeg fant ut at jeg også skulle plage Liam litt, og strøk begge hendene mine under t- skjorten til Niall. Niall smilte og flyttet leppene sine fra nakken min og til leppene mine.

 

"Vær så snill, finn dere et eget rom." Sa Liam enda mer irritert enn det han var fra før. Akkurat i det han sa det, løftet Niall meg nok en gang opp, og denne gangen bar han meg ut av rommet, og bort fra de andre. Han stoppet ute i gangen og satte meg ned. Han presset meg mot veggen og vi forsatte der vi sluttet. 

 

Vi var begge veldig opptatt av hverandre, så ingen la merke til at det kom en dame gående mot oss. Niall hadde for lengst tatt hendene sine under topper min og holdt nå hendene sine på brystene mine. Jeg hadde også mine hender under t- skjorten hans. Men mine hender var plasset på ryggen hans. Leppene våre jobbet sammen som aldri før. 

 

Vi stoppet brått i det vi hørte en dame kremte og vi kikket opp. 
9 kommentarer

The Writer <3

03.10.2012 kl.18:22

hahah, nammm <3 mer!

Story Of One Direction

03.10.2012 kl.19:02

Mer (-:

Sara

03.10.2012 kl.23:18

Åpghjiibjfg, mmeer!

Byen er Bergen

04.10.2012 kl.07:54

dirty er guy :))

MER!

Thea

04.10.2012 kl.11:21

awsome!! meeer !! <3

Ane

04.10.2012 kl.15:01

Sykeste noen gang. Hadde det vært meg, hadde livet mitt vært perfekt x)

Du skriver utrolig bra, regner med du vet det??

uansett, keep up the good work!

Melissa

04.10.2012 kl.17:18

hOOOLY! Gleeeder meg til neste del!

trineeee

05.10.2012 kl.07:22

Himmel og hav! Går det an å skrive så bra??

MEEEER!

Ane

05.10.2012 kl.11:57

JESUS!!

MEEER! FØR JEG DØR!

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits