del 12 - Et halvt år?!

Niall fjernet hendene sine fra brystene mine, og jeg mine fra ryggen hans. Damen stirret en stund på meg, før hun lot blikket falle over på Niall. Niall grep hånden min, og la den andre armen sin rundt midjen min. Jeg kikket forvirret bort på henne. 

 

Niall der imot, så ut til å vite hvem hun var.

"Hei, Nancy! Dette er kjæresten min, Annie." Sa han og gikk bort til henne for å gi hun en klem. 

"Hei, ja, jeg ser det. Jeg har visst ikke hilst på deg før." Sa hun, før hun gikk bort til meg og grep tak i hånden min. "Nancy Scot. Det er jeg som eier dette studioet." Jeg smilte. "Annie Walker, kjæresten til Niall." Hun smilte tilbake til meg, før hun gikk forbi oss og inn der dem andre var. 

 

"Kleint." Slapp jeg ut, og knep et godt tak i hånden hans. Han lo, og vi ruslet inn til de andre.

 

Liam og Zayn satt i en sofa, sammen med Nancy. Mens Louis, Harry, Mary og Catie satt i den andre. Niall satte seg ned på en stol, og jeg satte meg ned på fanget hans. 

"Så, dere skjønner. Albumet dere skal begynne å jobbe med, må bli gitt ut senest 30. Desember." Guttene så forskrekket ut. De kikket på hverandre med store øyner, og Niall klemte hånden min eksta hardt.

 

"Men det er jo kun et halvt år til. Vi trenger mer tid." Sa Harry tilslutt, etter at han hadde stirret med store øyner på Nancy. 

 

"Jeg vet det, men det er nødt til å bli gitt ut da. Ellers rekker vi ikke å få gitt ut albumet deres. Det er ganske mange som skal jobbe i studioet det neste året, skjønner dere."

"Dere kommer til å klare det helt fint, dere må bare jobbe hardt." Kom det fra Mary som satt på fanget til Harry. Niall og de andre guttene nikket svakt. 

 

"Vell, da snakkes vi igjen klokken tre." Sa Nancy, før hun reiste seg, kikket på klokken hun hadde på armen og gikk ut av rommet vi var i. 

"Fy faen! Et halvt år?!" Louis reiste seg, og så på oss andre som stirret på han med store øyner.

"Slapp av, dette kommer vi til å klare helt fint. Vi begynner allerede i dag. Kanskje første sang blir ferdig til Fredag allerede." Sa Liam opptimistisk. Louis begynte å gå frem og tilbake i rommet. Tydelig veldig stresset. Han bøyde hodet sitt bak og så opp i taket. Samtidig som han fortsatte å gå.

 

"AAUU!"

 

Louis fulgte ikke helt med, og la ikke merke til at han var nærme bordkanten. Tilslutt klarte han å krasje rett i det. Vi andre lo, mens Catie reiste seg opp med en gang, og la armene sine rundt livet hans.

"Vennen, kan du roe deg ned litt? Jeg blir så utrolig stresset av deg nå." Han nikket unnskuldene og trakk henne inn til en klem. 

"Vi stikker å handler litt." Harry og Mary reiste seg og gikk ut døren. Jeg reiste meg også opp fra fanget til Niall. Han så uforstående opp på meg. "Jeg orker ikke sitte her i to timer." Han reiste seg og lente pannen sin mot min panne. 

 

"Hva skal vi gjøre da?" 

"Vet ikke, jeg." Han snek hånden sin ned i lommen min og grep tak i mobilen min. Jeg regnet med han bare skulle sjekke hva klokken var, eller noe sånn, men neida. Han sprang av gårde med den. "Niall?! Den er min!" Skrek jeg bak han. Han løp ut døren og nedover gangen. Jeg føk etter han i all hast. "Kom å ta den tilbake, da vell!" 

 

Vi sprang videre nedover gangen. Forbi alle de tusen dørene som var her. Pokker at han er så rask, tenkte jeg for meg selv. Han stoppet med heisen. Dette var den eneste muligheten jeg hadde til å ta han igjen.

 

Det var ca 50 meter som skilte oss fra hverandre. Han kikket bak seg, og så meg som kom i hundre og helsike bortover gangen. 

 

"TOK DEG!"

10 kommentarer

oneedireection

05.10.2012 kl.15:05

spennende!

Thea

05.10.2012 kl.15:16

Meeeeeer ! <3

Trineeee

05.10.2012 kl.23:37

MEER! Du skriver drittbra!

ida<31d

06.10.2012 kl.12:51

dfghjk, går det aaaan å skrive så bra??

fanfictions1d

06.10.2012 kl.13:28

mer! tnååw Lou og Cat xD <3

Melissa

06.10.2012 kl.15:06

hahah, tnååw! Niall og Annie er verdens søteste! Gud, hadde dem bare vært ekte kjærester!

Ane

06.10.2012 kl.16:07

hahah, de er så søte, og så supersøt del! Meeeer!

AnnafraTanna

07.10.2012 kl.01:07

mermermermermermer, sier det hele tiden, men sier det igjen! Du er syyk!

Sara

07.10.2012 kl.19:57

Meeer! Denne delen var sykt bra! <3

Amalie

08.10.2012 kl.17:03

Sykeste jeg har lest! Mer!!

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits