del 13 - tårene

 

Himmel.. Det var aldri meningen at det skulle gå så lang tid til jeg postet dette innlegget. Planen var at jeg skulle forhåndskrive det på blogg, sånn at det ble postet på Søndag når jeg satt på flyet.. men jeg glemte det helt av midt i alt stresset med å pakke ferdig. BEKLAGER!


Jeg tok meg selv i å felle en tåre. Den rant sakte nedover kinnet mitt, og var snart fremme med munnviken min. Jeg satt hjemme i min egen stue. TVen sto på, og pc'en min var på fanget mitt. Jeg bladde nedover facebooken min. Det var flere bilder av Niall med fans. Noen var overlykkelige for å ha møtt han, andre var lykkelige for å se han igjen. Han kysset flere av jentene på kinnet. Jeg kjente sjalusien snike seg innpå meg. 

 

Sjalusien tok overhånd da jeg fant nok et bilde av Niall og en fan. Jenta på bildet holdt et godt tak rundt midjen hans, og smilte som en galning. Niall kysset henne på kinnet, og hadde ene hånden sin på skulderen hennes. Den røde capsen hans, hadde han bakfrem, og det blonde håret hans stakk ut. 

 

Han var min. Jeg ville ikke at andre skulle få oppleve hvordan det føltes når Niall kysset deg. Hva om han sluttet å like meg. Hva om han fant en finere jente enn meg. Det var ganske stor sannsynlighet for at han møtte mye vakkrere jenter enn meg. Hvertfall nå som han og de andre guttene hadde fått så mange fans. På så kort tid. Etter konserten, hadde fans strømmet på overalt. Noen hadde filmet konserte  og lagt den ut på YouTube. Videoen hadde allerede over 50 000 views. Det var nesten ikke til å tro hvor store de allerede hadde blitt. 

 

Det ringte på døren, og jeg reiste meg opp fra kosestolen min, og la koppen med kakao på bordet. 

 

Utenfor sto Niall. Jeg tørket fort bort den tørre tåren som hadde nesten tørket nå. Han åpnet døren og kom inn. 

"Hei babe." Sa han og plantet et kyss på leppene mine. Endelig fikk jeg få kysset han igjen. Enda det bare var noen dager siden sist, føltes det som flere år. Leppene mine kysset han harmonisk tilbake. Jeg ville ikke gi slipp på dem med det første. 

 

Niall virket overrasket over at jeg ikke ga slipp, men han fortsatte han også. Tilslutt trakk han seg litt tilbake, og studerte meg. 

 

De dagene han hadde vært borte, hadde jeg bare vært hjemme eller ute med Mary og Catie. Vi hadde snakket og alt annet enn guttene. Vi likte bedre å snakke om dem når de var tilstedet. Da ble det ikke noe tristhet for at vi ikke var med dem nå. 

 

Niall la hendene sine rundt hoftene mine, og trakk meg en til enda et kyss. Jeg kysset han ikke tilbake.

"Hva er i veien, vennen?"

"Ikke noe, bare ikke i et så godt humør i dag." 

 

Han kikket ned på meg med det store og knallblå øynene sine. Han sa ingenting, medn det var ikke vannskelig å se at han forsto at det var noe. Han snudde meg rundt og la ene hånden sin på ryggen min som et tegn til at jeg skulle gå. 

 

Vi gikk inn på kjøkkenet hvor jeg fant frem en skål med chips. Han åpnet kjøleskapet, og hentet to øl.  Vi satte oss ned i sofaen i stuen, og jeg skrudde på TVen. Han kikket bort på pcen min.

"Tror du jeg kan låne den?" Sa han samtidig som han la ene hånden sin på låret mitt. Jeg nikket, uten å se på han. 

 

Han var den eneste som kunne passordet for å komme inn på den, så han kom seg inn på null problem. Jeg hadde selfølgelig glemt å krysse siden, så han havnet rett inn på det siste bilde jeg hadde sett på av han og en fan. Jeg prøvde å unngå ansiktet hans, for å late som det ike betydde noe som helst. Hodet hans snudde seg mot mitt. Jeg kjente øynene hans i siden på meg, og hånden han hadde plassert på låret mitt begynte å stryke sakte, frem og tilbake. Han stoppet opp, og begynte å lage små sirkler med tommelen sin.

 

Han stirrret lenge på meg, som om han leste tankene mine. Jeg kjente en tåre trille sakte, men sikkert ned kinnet mitt. Han la pc'en bort og snudde hele kroppen sin mot meg. Tommelen hans krøp opp til ansiktet mitt, og strøk bort tåren som hadde trillet ned over kinnet mitt. Jeg kikket opp på han. Jeg kunne ikke botstå øynene hans mer. 

 

Jeg satte meg opp på fanget hans, og hendene hans flettet seg inn i mine. Vi ble sittende slik lenge. Vi bare så på hverandre, og leste tankene til hverandre. 

"Du vet at du er den eneste jenta jeg har følelser for, sant?" 

Jeg nikket sakte. Han bare nikket tilbake, for å vise at han synes det var bra at jeg var klar over det.

 

Han klemte meg inntil den varme kroppen sin og la hodet sitt inn i skulderer gropen min. Denne gangen var det han som fellte en tåre. 

"Jeg visste at det at vi fikk så mange fans kunne knekke oss, men jeg trodde aldri det skulle skje så fort." Hviket han inn i øret mitt. Jeg trakk meg bort fra han.

 

"Knekke oss? Det har ikke knekt oss?" Sa jeg med en blanding av irritert, overrasket og trist stemme.

"Nei, kanskje ikke knekt oss, men det er ikke vannskelig å se at du allerede nå begynner å bli sjalu på fansen. Jeg kikket flaut ned i bakken. Hvorfor i helvette ble jeg sjalu? Jeg var jo godt klar over at han hadde følelser for meg. Det var ingen grunner å bli sjalu for.

 

"Vi klarer oss fint gjennom dette, så lenge du stoler på meg. Stoler på at det er deg jeg har følelser for." Sa han mens han løftet hodet mitt opp. Jeg bøyde meg mot han, og ga han et varmt kyss på munnen. 

9 kommentarer

fanfictions1d

10.10.2012 kl.19:33

tnåw, mer! ;( høreer på trist musikk... dette tok kaka!

Oda

11.10.2012 kl.09:30

Neiii, så trist!

ida<31d

11.10.2012 kl.14:18

herregud, du er et naturtalent! Lever meg såsykt inn i delene dine!! MEEER!

annafraTanna

11.10.2012 kl.14:40

meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!! :D

annaaaa

11.10.2012 kl.21:44

rxyugopj, meeer!

Elskerr måten du skildrer på! som Ida sa, du er et naturtalent!

Melissa

11.10.2012 kl.22:32

jesuskistus. Du er meeeeeget flink til å skrive!!!

Amalie

12.10.2012 kl.01:25

meer :)

Sara

12.10.2012 kl.09:56

Du skriver så bra! Jeg blir overrasket i hver del over at der faktisk går an å skrive så bra som det du gjør! Det et utrolig. Du er virkelig et talent!

trineeee

12.10.2012 kl.16:24

griner seriøst :'(

meeeer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits