del 14 - Resturanten

Ingen sitt perspektiv

 

Catie og Louis gikk gatelangs ned en gammel gate i London. Noen paparazzier dukket opp inn i mellom. Louis flettet hånden sin inn i Catie's. De hadde bare en dag igjen sammen, før guttene skulle reise bort for første gang med bandet. De skulle spille inn noen låter på albumet på andre siden av England. Guttene hadde heller ikke lang tid på å få dem spillt inn, så de måtte jobbe hardt, og uten fritimer.

 

"Tror du vi kommer til å klare oss?" Spurte Louis med en lav stemme.

"Så klart dere gjør."

 

De ruslet videre nedover den gamle og litt slitte gaten. I et av butikkvinduene sto det noen søte små poser med godteri. I andre var det klær. 

 

Videre nedover gaten møtte dem Niall, Annie, Mary og Harry. De skulle spise på en resturant litt lenger nede. 

 

**

Inn i resturanten var det lav musikk i bakgrunnen. Stolene hadde rødt trekk over seg, og gullkanter. Niall satte seg ned med Annie, Harry med Mary og Louis med Catie. 

 

Niall hadde armen over skuldrene til Annie, og Annie var travelt opptatt med å finne ut hva hun skulle bestille. Niall trengte ikke sjekke det. Han hadde vært her flere ganger, og bestillte alltid det samme. Noe kjøttgreier med saltat og poteter ved siden av. 

 

Servitøren kom med drikken de hadde bestillt og satte den på bordet. Harry var den første til å hive seg over drikken.

"Jeg tror jeg tar den, jeg." Sa Annie og kikket opp på Niall. Han nikket, og tok seg en slurk av ølen sin. Mary gikk i en vakker, fin marineblå kjole, med et lite hjertesmykke, og noen matchende sko. Catie gikk også i en kjole, men den var beige med gullglitter. Guttene hadde skjorter og noen litt finere bukser. Alle så temmelig bra ut.

 

Annie gikk kun i en vanlig vinrød kjole, med blonder. Den var ikke veldig pyntet, heller mer vanlig og basic. Skoene hennes var noen svarte ballerinasko, med en liten sløyfe på tåspissen.

 

Louis brøt stillheten som hadde dukket opp i rommet. "Så hva tror dere de komme til å synes på den andre siden? Hva om sangene blir helt på trynet?"

"De som arbeider der, kommer til å bli sykt overrasket over hvor flinke dere er! Det er jeg nesten 100 prosent sikker på." Sa Mary som satt og dullet med hånden til Harry. "Hva om de ikke liker oss eller sangene i det hele tatt, da?" Spurte Harry og bet seg i leppen. "Hhaha, det er ikke mulig. De kommer til å elske dere, jeg lover deg." Sa Mary samtidig som hun strøk en hånd over kinnet hans. Han smilte til henne og la hånden sin på låret hennes. 

 

"Vell, hva skjer om de elsker oss da?" Glapp det ut av Niall som ikke hadde sagt noe på en stund nå. 

"De kommer til å gi dere enda en platekontrakt, dere blir enda mer kjent. Osv." Sa Catie mens hun tok en sup av cideren sin. 

 

Servitøren kom til bordet med maten, og folk hugget inn. 

"Dette smaker fantastisk som alltid." Niall var snart ferdig, allerede. "Hahah, du er så søt!" sa Annie og ga han et kyss på kinnet. Han smilte og la litt mat på gaffelen sin. "Smake?" Hun nikket og åpnet munnen sin. Niall la gaffelen inn i munnen hennes. "Du hadde rett. Det smakte veldig godt." Han smilte storfornøyd.

 

"Vell, maten min var ikke så værst den heller." Mary satt på andre siden av bordet og hugget innpå med et eller annet fisk. Hun skulle helst være så sunn som overhode mulig. "Så bra, det gjorde mitt også." Sa Catie som satt vedsiden av.

 

"Siden maten smakte så godt, kanskje vi skal kjøre på med dessèr også?" Sa Louis og virket ganske fornøyd med at alle likte maten. Det var nemlig han som hadde valgt akkurat denne resturanten. Alle nikket ivrige. Louis vinket på kelneren og bestilte en stor is til alle med sjokoladesaus. 

 

"Dette er en så god trøst til at vi ikke får se dere på to uker!" Sa Catie og ga louis en stor klem. Annie der imot, så ut til å nettopp ha innsett at guttene skulle være borte i to uker. Hun ble sittende å se ned i fanget sitt lenge. 

8 kommentarer

The Writer <3

14.10.2012 kl.16:34

tnåå, mer!

trineeee

14.10.2012 kl.16:57

xfghjk, lenge å vente.. men vell verdt det!! Meeer :D

AnnafraTanna

14.10.2012 kl.19:11

holyjesusmotherfucker!! Du er så rå tl å skrive! Du burde seriøst utvikle kunnskapene dine! Jeg har ikke ooord!

ida<31d

14.10.2012 kl.22:11

mer! MER! du er så sinnsykt flink! kunne ønske jeg hadde dine skriveegenskapeeer! Gleder meg utrolig mye til neste del, forestenn! Håper den kommer snart :D

sara

15.10.2012 kl.07:52

tnåååw, Niaaall! Han var så sykt søt i denne delen!! Meeeer<3

melissa

15.10.2012 kl.16:59

IIIIIIIIP!! MEEEEEEER :-D

Ingvild

16.10.2012 kl.15:40

Fyfaen så bra!! Mer!

felisefanfic1d

18.10.2012 kl.16:51

HEEEEEKTA!!!!! MASSE MERRR <3

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits