del 15 - kyssene

 

Niall strøk hånden sin forsiktig over låret mitt. Det var hans kjæretegn. Han gjorde det som oftest når han var trist eller når han visste at jeg var trist. Og akkurat nå, var vi vell begge triste. Han skulle reise bort fra meg. I hele to uker. Det var lenge siden han hadde vært borte så lenge, siden vi ble sammen. 

 

Vi lå begge godt pakket under dynen, i sengen til Niall. Hodet mitt lå å hvilte på brystet hans. Jeg kunne høre hjertet hans dunke. Den ene hånden hans var plassert på hodet mitt. Den strøk litt i hårstråene mine og inn i mellom kysset han hodebunnen min. 

 

Den andre hånden hans lå jo på låret mitt. Den strøk frem og tilbake med fingertuppene. Noen ganger i sirkelbevegelser, andre ganger bare frem og tilbake. 

 

"Hvilket klokkeslett reiser dere?" Sa jeg, med en ganske dyster stemme. 

"Ganke tidlig, rundt åttetiden på morningen." Hånden hans stoppet å stryke meg på låret. Istedenfor flyttet den seg til ryggen min, og fingertuppene hans lagde små sirkelbevegelser. 

 

Jeg sukket, og knep øynene igjen. Jeg var ikke helt sikker på hvofor eg gjorde det egentlig. Jeg tror det var fordi jeg ville stenge inne tårene som jeg kjente var på vei. Niall la tydlig merke til det, og grep et godt tak rundt meg. "Vi kommer til å klare oss, vennen! Det vet du!" Jeg nikket. Jeg overreagerte. Herregud. Det var kun to uker. Andre kjærestepar var borte fra hverandre i flere måneder. Dette var barnemat i forhold.

 

Jeg satte meg opp i sengen. Snudde meg mot Niall som lå utstrakt på sengen. Øynene hans så triste ut, samtidig som de lyste glede. Jeg visste ikke helt hvorfor. Men de lyste glede. Og i motsetning til hva Niall gjorde med meg, klarte jeg ikke å lese han. Han var noen ganger ganske vannskelig å lese. Ikke alltid. Men noen ganger ble han mystisk. Jeg pleide å stirre han inn i øynene, prøve å forstå hva han tenkte. Det pleide å funke. Derfor satte jeg meg opp på fanget hans. Armene hans havnet automatisk rundt hoftene mine.

 

Han grep meg inn i en ganske stor klem. "Vi kan jo skype om kvelden før jeg legger meg. Og vi kan tekste nesten hele dagen!" Det virket mer som han overtalte seg selv om at det skulle gå bra, enn meg. Jeg tok et godt tak rundt han, og moste han enda tettere inntil meg. 

 

"Jeg kommer til å savne deg." Hvisket han inn i øret mitt. "Og jeg deg."

Han kysset meg svakt i nakken. Etter en liten stund gikk han over til å småbite øret mitt. Han snudde meg rundt, slik at jeg lå nederst. Han kysset leppene mine svakt, usikker på om han kunne fortsette. Jeg strøk hånden min opp i håret hans og trakk han enda tettere enn det han allerede var.

 

Han tok det som et tegn til at han kunne fortsette. Kyssene hadde gått over til å kysse svakt og ømt til heftig og intim kyssing. Jeg dro av han t - skjorten han hadde på seg, og strøk hendene mine over brystet hans. Han kom enda tettere inntil meg, og strøk ene hånden sin bak på ryggen min. Bhen min løsnet å lå på gulvet på mindre enn to sekunder. 

 

Hodet hans la seg inn i nakkegropen min. Hodet mitt gikk automatisk lenger ned i puten, av nytelse. Niall la merke til det, og la munnen sin rett ved siden av øret mitt. 

 

"Du liker det?" Det var egentlig ikke et spørsmål. Jeg nikket svakt, og kysset han ømt på kinnet. Han snudde hodet sitt mot mitt igjen, og la nesen sin mot min. 

 

"Jeg kunne ikke tilbringet den siste natten min med deg på en stund, bedre." 

Jeg valgte å ikke svare, men heller gi han nok et kyss på munnen. Toppen min ble revet av, og kyssene hans fortsatte nedover magen min.

 

Jeg stoppet han da han var kommet halvveis. Øynene hans så inn i mine. Mine så inn i hans. Jeg bøyde meg frem mot leppene hans, men kysset han ikke. Leppene mine gikk videre til øret hans, hvor dem ga fra seg et lite "lovebite" og jeg hvisket inn i øret hans: "Ville bare være sikker på at du ville dette."

 

Han smilte, og jeg la meg ned igjen. Han så opp på meg en siste gang, før buksene mine landet på gulvet.

12 kommentarer

The Writer <3

19.10.2012 kl.23:19

meeer detaljer! x))) drit bra som vanlig <3

ida<31d

19.10.2012 kl.23:39

syyyykt, tror seriøst det ble litt vått i trusa mi nå... whuuuuups, for mye informasjon xD

trineeee

20.10.2012 kl.12:26

som ida sa... her skjedde det saker og ting... xD

Amalie

20.10.2012 kl.15:18

seriøøøst, du skriver så utrolig bra! Delene dine er fantastiske! no joke!!

Sara

20.10.2012 kl.18:39

sykt, er det eneste jeg kan si.. sykt!

frida

20.10.2012 kl.22:39

meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer :D

Ingvild

21.10.2012 kl.02:04

Det var faktisk en heeelt syk følelse jeg fikk når jeg leste dette ..!! :0

byen er bergen

21.10.2012 kl.13:42

ahahah, du er så flink tl å skrive! Flaut å innrømme, men det ble litt vått i min truse også.. wuups

Ida Marie

22.10.2012 kl.19:31

Jøssenavn til flink du e til å skrive :O Bare å skrive mer :D

Anna

23.10.2012 kl.02:02

Jeg blir nesten rørt. Føler jeg kjenner deg så bra nå etter å ha fulgt historien din, blir bare bedre og bedre! Du er et talent!

melissa

23.10.2012 kl.21:52

Hva kan jeg si? Du er et geni!

See what I did thereee? xP

annafraTanna

24.10.2012 kl.22:31

meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!!

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits