Del 17 - papparazziene

"Herregud, Aiden?!"

 

Jeg sto i døråpningen å kikket inn i stuen. I stuen satt Aiden, fetteren min! 

"Annie!" Han stormet mot meg med åpne armer. Jeg sprang inn i armene hans. Gud som jeg hadde savnet han! Hendene hans holdt et godt tak rundt meg og jeg holdt et godt tak rundt han. Jeg hadde ikke tenkt til å slippe taket med det første. 

 

"Hvor lenge siden er det vi så hverandre sist!?" Klarte jeg å få frem etter en stund med stillhet. Catie hadde stått i døråpningen å smilt hele tiden. 

"Aner ikke. Lenge siden hvertfall!" sa han og trakk seg litt unna. 

 

Catie kremtet litt og tok noen skritt inn i stuen. "Vell, ikke for å skryte, men det var min ide!" Jeg smilte enda større enn det jeg allerede gjorde. "Jepp, hun trodde du kom til å trenge en oppmuntring nå som Niall har reist bort i to uker." sa Aiden og blunket til Catie.  "Dere er seriøst best!" 

 

"Haha, det vet vi godt!" kom det fra Catie. "Hva skjer i kveld da?" spurte Aiden.

"Vell, jeg har egentlig ikke planlagt noe som helst. Men vi finner vell på noe?" Både Aiden og Catie nikket. 

 

"Kan vi ikke bare ringe Mary å ha en vanlig filmkveld? Med snop og sånn?" Catie så spørrefullt på meg.

"Sure, why not?"

 

Niall sitt perspektiv:

 

Dagen i studioet hadde gått utrolig fort. Klokken var allerede blitt 19. Jeg og resten av guttene skulle møtene noen jenter, og sikkert dra på en klubb, eller noe. Noe måtte vi jo finne på om kveldene. 

 

**

 

Jeg satt i en ganske klam og ekkel sofa. Den var liten, hadde en grusom brunfarge og den stinket gammel øl. Jeg satt helt på kanten for å slippe å skitne ut så veldig mye av buksen min. Noen av guttene danset rundt med noen jenter, allerede ganske fulle. Men Louis og jeg hadde dumpet ned i sofaen. 

 

"Hvordan går det med deg og Annie?" spurte Louis.

"Det går fint, med deg og Cat da?" 

"Fint." sa han og smilte. "La oss finne noe å drikke." jeg begynte å bli tørst, og trengte en kveld med hygge.

 

Borte ved bardisken, satt det noen jenter. Louis hadde bestilt to øl til oss, og vi satte oss ned ved siden av jentene. Ølen gled fort ned og det gikk ikke mindre enn fire, fem glass med øl. En av jentene; Sandy hadde begynt å småflørte litt med meg.

 

"La oss gå ut, det er så mye støy her." hvisket hun inn i øret mitt. Vi ruslet ut. Jeg grep tak i hånden hennes. Det føltes som om hjernen min ikke tenkte på noe enn akkurat her og nå. 

 

Da vi kom oss ut, og satte oss ned på en benk hvor det egentlig var meningen at folk som røyket skulle være, la hun hendene sine i fanget mitt. Før jeg visste ord av det, var begge hendene mine bak nakken hennes, og jeg dro hun nærmere. Leppene lyste mot meg, og jeg stoppet opp et sekund. Så hun inn i øynene. Blikkene våres møttes, før jeg lukket øynene. Jeg kunne kjenne leppene mot mine. Leppene gled harmonisk sammen. Hendene hennes var for lengst oppe i håret mitt og jeg kjente at hun trakk seg enda nærmere meg.

 

Vi ble brått avbrutt av noe blitz. Faen, papparazzier.

6 kommentarer

Vilde

01.11.2012 kl.23:18

Whuæ! Drit bra skrevet, babe <3

Anna

01.11.2012 kl.23:47

Neeeeeeej, hva driver du med Niall?!

trineeee

02.11.2012 kl.16:21

sååååå bra deeeel!!!

ingrid

03.11.2012 kl.12:38

OOOOOOMG!!! MEEEEER!!

Sara

04.11.2012 kl.01:01

meeeeer, niaaaall!! du kan ikke gjøre sånn!

amalie

04.11.2012 kl.13:00

syyyyyyking!

Skriv en ny kommentar

hits