Del 18 - Musikk lindrer smerte

Heisann.. Vet det er en stund siden sist, men jeg er litt lat på skrivefronten. Når jeg har tid er det ikke det første jeg gjør, så derfor tar det litt tid før dere får oppdatering. Men uansett; guttene kommer til Norge folkens! Og jeg skal på konsert med dem! Hvor kult er ikke det? Æh, gleder meg sykelig mye! 

 

∞ Fikk dere tak i billetter?


 

Mary's perspektiv:

 

Velkommen til Sugerscape. De nye forferdelige nyhetene vi fikk høre i går, har enda ikke synket inn hos oss. Vi snakker selvfølgelig om kysset mellom Niall Horan og Sandy Johnson. Det skal visst ha tatt sted på en nattklubb for to dager siden. Bildene viser at Niall har hendene sine bak i nakken på Sandy, mens leppene deres jobber harmonisk sammen. Hadde det ikke vært for at Niall har kjæreste, hadde kysset vært nydelig. Vi har ikke hørt noe fra Annie, kjæresten hans. Ikke så rart. Hadde vi vært henne hadde vi også buret oss inne. 

 

Jeg skrudde av TV'en. Jeg klarte ikke høre på mer. Ikke visste jeg hvor Annie var. Hun svarte ikke på mobilen. Ikke var hun pålogget på noen chatte-programer. Og hun åpnet ikke døren når jeg og Catie banket på. Alle gardinene var nede, så det var heller ikke mulig å kunne se inn i leiligheten hennes.

 

Niall hadde jeg ikke snakket med heller. Med det hadde Harry og Louis. Ikke det at dem hadde fortalt noe til meg om hva han tenkte. 

 

Jeg visste ikke hva jeg skulle ta meg til. Noe måtte jeg jo gjøre. Å gå til Annie igjen ville ikke være noe lurt. Jeg ville ikke fått noe svar. Jeg kunne heller ikke reise til andre siden av England, bare for å snakke med guttene. Det jeg kunne gjøre; var å få guttene hit. Var det noen Annie måtte snakke med, uansett om hun vil eller ikke; var Niall.

 

*Ding Dang*

 

"Hallo? Hvor er du?" Jeg kunne høre stegene til Catie i trappen. "Her oppe!"

Catie kom opp trappen, med mobilen sin i hendene. "Har du snakket med Niall?" Hun satte seg ned på en av kjøkkenstolene. "Nei, har du?" sa jeg, mens jeg fant frem litt drikke til oss. "Nei, men jeg har snakket med Louis. Vi skal møte dem på flyplassen om en time. De er på vei hjem nå." Jeg dumpet ned på stolen ved siden av henne. "Seriøst? Kommer dem hjem tidligere?" "Jepp, ingen av guttene klarer egentlig å konsentrere seg noe sælig etter det som skjedde, uansett."

 

"Vi burde vell gå da? Har du sendt melding til Annie?" spurte jeg mens vi var på vei ned i gangen for å få på oss yttertøyet. "Ja, men hun svarer ikke." Jeg knyttet snøringene på conversene mine, og vi gikk ut. Catie låste opp bilen, og vi satte oss inn.

 

Bilturen var lang. Vi sa ikke så mye. Det hele var så rart. Bare pga et lite kyss hadde ting snudd seg helt på hodet. Et lite kyss hadde ødelagt alt. 

 

Plutselig slo det meg: Aiden! 

"Catie! Hva i helvette er galt med oss?" hun så uforstående bort på meg. "Aiden! Han er jo med Annie! Han kan i det minste fortelle oss hvordan hun har det!" Catie sperret opp øynene. "Hva venter du på? Ring han!"

 

Jeg skalv nesten på hånden, så å få tak i mobilen, var verre enn jeg trodde. Jeg fikk tilslutt tak i den og slo inn nummeret hans. "Ta på høytaler!" ropte nesten Catie. Jeg gjorde som hun sa. 

 

"Hallo?" Et smil dukket opp på munnen min. "Hei, det er Mary. Hvor er An?" Det ble stille en stund før han svarte. "I sengen sin." Jeg og Catie vekslet noen blikk. "Kan jeg få snakke med henne?" Det ble enda en gang stille. Denne gangen lenge nok til at Catie fikk kommet frem til flyplassen. "Hun sover. Og jeg vil ikke vekke henne." Jeg sukket litt. "Ok, kan du be henne ringe meg?" "Mhm. Snakkes." 

 

**

 

Vi sto og ventet inne på et rom. Guttene måtte snike seg ut fra flyet for å ikke bli møtt av alle de tusen paparazziene som hadde hørt at de skulle hjem igjen, og som nå sto inne på flyplassen å ventet.

 

Catie satt på en stol, mens jeg gikk rundt i rommet. Det første jeg kom til å gjøre var gi Harry den største klemmen noen gang. Opp i alt dette styret som hadde dukket opp, trengte jeg han nå. Før jeg rakk å tenke mer på hva jeg skulle gjøre når dem kom, kunne vi høre dem utenfor. Stegene deres var rakse, men samtidig lave. Døren åpnet seg og inn kom Paul, og noen andre livvakter. Deretter guttene, og enda flere livvakter. Harry kom mot meg. Jeg la armene mine rundt skuldrene hans. "Jeg har savnet deg så sinnsykt mye!" hvsiket han inn i øret mitt. "Og jeg deg." 

 

Jeg slapp taket for å så gå bort til Niall. Han sto ved døren og ventet på at vi skulle gå. Han hadde en hettegenser på seg, en svart joggebukse og et headsett på ørene. Hetten på genseren hans var trekt godt over hodet hans. Så godt at vi ikke kunne se øynene hans. Jeg trakk han inntil meg og ga han en klem. Det var ingen reaksjon. Han bare sto der. Når jeg hadde trekt meg tilbake tok han opp mobilen og byttet sang. Jeg sukket og snudde meg til dem andre. De sto å snakket med noen som jobbet på flyplassen.

 

Harry's hånd grep rundt midjen min, mens vi sto å snakket med folkene som var kommet inn hit. 

 

Endelig kunne vi gå ut. Harry, Liam, Louis, Zayn, Niall, Catie og jeg var presset inn i en klynge omringet av livvakter. Vi beveget oss fort over flyplassen. Harry, Louis, Catie, jeg og noen livvakter fra flyplassen skilte lag med de andre for å komme oss tilbake til bilen til Catie. 

13 kommentarer

sara

06.11.2012 kl.17:42

ææææh, meeeer! Fikk ikke billetter, du er heldig!

ida<31d

06.11.2012 kl.18:21

meeeer! Synes egentlig synd på både Niall og Annie. Niall var full, og du kan jo egeeeeentlig ikke styre deg selv når du er full... Men smerten Annie må føle nå; herregud!

Vilde

06.11.2012 kl.20:20

Omg, mer! Dette var best! Ser sååå for meg det der "variert! Hvorfor i helvete har vi ikke tenkt på det før?"

Du eier snuppa, gleder meg til konserten med deg ^^

Vilde

06.11.2012 kl.20:21

Oh my gosh. Autocorect. "Catie. Hva i helvete er galt med oss?" **

Thea

06.11.2012 kl.20:25

fantastisk :) <3 meeeeeeeeeer <3

trineeee

07.11.2012 kl.14:50

fyfEEEEEN, mer!

ingrid

07.11.2012 kl.21:31

OOOOOOMG, MEEEEEER!!!

du skriver så.. jeg har ikke ord. Det er ubeskrivelig. Jeg lever meg SÅ inn i det. pluss forholdet mellom Annie, Mary og Catie er sykt bra! Elsker at dem kan kødde med hverandre, kanskje bare Catie og Annie sover i lag, og ja.. I det hele. Omg, så herlig <3

Amalie

08.11.2012 kl.12:27

fyfaen, du skriver såbra! Keep up the good work!

Oda

08.11.2012 kl.15:08

MEEEEEEEEEER!

AnnafraTanna

08.11.2012 kl.18:08

CTV8YBOJNPKØ DSCXZ, OOOMG! meeeeeer, det er så spennende!

Marii

09.11.2012 kl.12:57

mer! DU skriver så bra! seriøst! Det er helt syykt!

Ole

09.11.2012 kl.15:40

haha, den er faktisk bra!

Sesilie

10.11.2012 kl.19:36

Tnåw, takk <3

Skriv en ny kommentar

hits