Del 19 - tanker

Rommet mitt virket egentlig ikke så fint lenger. Når jeg flyttet inn hit for snart tre år siden, var jeg stor fornøyd. Nå var det kjedelig, kjipt, gammelt. Og ikke minst: Den ene veggen min var ødelagt. Lerretet av Niall og meg hang der. Og etter de siste dagene stolte jeg ikke mer på han. Jeg burde vell. I og med at jeg hatet når jenter overreagerte over gutter, og flippet på dem for ingen grunn. Men jeg klarte det ikke. Hvis han har gjort det en gang, er det fullt mulig at han kan gjøre det flere ganger. Og dessuten: Jeg forelsket meg ikke i en gutt som kysser andre jenter når han blir drita. Det var overhodet ingen god grunn for å være utro. Han burde unngått å bli drita. Han burde være gammel nok til å kontrollere seg selv. 

 

Mobilen min hadde vibrert i ett sett etter Lørdag. Først av Niall. Han hadde beklaget seg over et kyss. Da visste jeg ikke om det en gang. Det tok ikke lange tiden før jeg fant det ut da. Det lå over hele nettet. Deretter begynte Mary og Catie og mase. Om det gikk bra, om de kunne komme bort, om ditt og datt. Til og med mamma hadde sendt meldinger. Hun hadde jo selvfølgelig ikke klart å unngå å se bildene, hun heller. 

 

Hva skulle jeg si? "Jo, du skjønner. Niall ble drita på en nattklubb." Ikke søren. 

 

Og til Mary og Catie viste jeg heller ikke hva jeg skulle si. Jeg ville ikke ha dem her nå. Jeg orket ikke snakke om det med dem. De ville bare synes synd på meg. Og jeg ville bli sett på som et svakt menneske. Eller nei. Kankje ikke. Men jeg ville ikke snakke om det. Det var vell bare for sårt til å snakke om. 

 

Niall selv hadde jeg ingenting jeg ville si til. Etter meldingene hans om bildene og hvor lei seg han var, virket han bare falsk. Tanken på å møte han igjen gjorde vondt. Tanken på å se inn i det blåe, vanligvis klare øynene, gjorde vondt. Tanken på å berøre huden hans igjen gjorde vondt. Alt ved han gjorde vondt nå. 

 

Nok en melding kom inn på den nok så nye iPhonen5 en min, som for øvrig var en gave fra Niall.

 

Fra: <3Niall

Til: Annie Walker

 

Babe. Hva er det jeg skal si for at du tilgir meg? Jeg er hjemme i leiligheten min nå. Alene. Vi burde snakke sammen, fikse ting.

 

Hvordan våget han i det hele tatt å kalle meg babe? At han var hjemme igjen, var egentlig en god tanke. Han hørte til her. Og han klarte jo tydeligvis ikke kontrollere seg selv andre plasser. Men å møte han? Snakke med han? Fiske ting? Nei. Denne jenta hadde ben i nesen. Hun lot ikke ting som dette gå forbi seg så lett. Han fikk finne på en måte å fikse ting opp selv. Han lagde dette kaoset. Han fikk rydde opp. Og han kunne jo kanskje vært litt mer kreativ enn å innvitere meg hjem til seg. Som om alt var ok. 

 

Aiden kom inn på rommet. 

"Annie? Går det bra med deg? Jeg vet egentlig ikke hva jeg skal si for at du skal føle deg bedre."

"Jeg har det ok. Ingen tårer er felt enda." sa jeg med et smil.

Han smilte. 

 

"Jeg har bestillt 'take away' mat til oss. Frister det?"

"Du er best, Aid. Klart det frister."

 

**

 

Ingenting slo take away mat. Spesiellt ikke med Aiden. Han viste så godt med kroppspråket at han likte maten. Han smilte mens han hev inn med nudler og kjøtt. Og det gikk fort. All maten hans var borte etter kun noen minutter. Når han var ferdig pøste han i seg cola. 

 

"Du spiser litt tregt." sa han da han endelig så opp fra tallerkenen sin. 

"Du spiser litt fort." 

 

Jeg krøp bena sammen opp i sofaen og dro til meg et teppe. 

"Kan vi se en film, og komme oss litt bort fra virkeligheten?" Jeg kikket opp på han. 

"Klart det. Hvilken film?"

"En komedie."

 

Mobilen til Aiden ringte. Han kikket først på mobilen sin. Så på meg. Med et alvorlig blikk.

10 kommentarer

Trineeee

12.11.2012 kl.02:26

Fysøren, jeg synes synd på Annie nå!

Marii

12.11.2012 kl.07:40

MEEEER!

The Writer <3

12.11.2012 kl.16:05

Mer!! :D Hvis det står i meldigen at noe fryktelig har hendt med Mary eller Niall så blir jeg pist på deg -.-

Melissa

12.11.2012 kl.16:12

IKKE SLUTT EN DEL SÅÅÅÅNN!! JEG VIL HA MER NÅÅÅ!!

ida<31d

12.11.2012 kl.17:58

hva skal jeg si nåå? meeeeeeer :D

Oda

12.11.2012 kl.20:06

dtf yguhkmlrfen, MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!

AnnafraTanna

12.11.2012 kl.21:54

MER! du skriver så bra, at jeg klarer egentlig ikke få det frem, en gang. Denne delen elsket jeg også. Fordi jeg likte å få et perspektiv av hvordan Annie tenker. Hvodan hn føler seg og hvodan hun har det. Lovely <3

Marii

13.11.2012 kl.08:09

SOM SAGT; MEEEEEEER!! Din syke baias!

13.11.2012 kl.18:56

MER

anonym

18.11.2012 kl.13:22

fyfader!! MER!

Skriv en ny kommentar

hits